Σάββατο, 22 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΌλοι μιλάνε για την Εριέττα Κούρκουλου: Πήρε θέση για τον 31χρονο αστυνομικό...

Όλοι μιλάνε για την Εριέττα Κούρκουλου: Πήρε θέση για τον 31χρονο αστυνομικό και είπε αuτά που δεν τολμά κανείς

Η Εριέττα Κούρκουλου σε ανάρτησή της αναρωτήθηκε πως «αν ο άνθρωπος που τραυματίστηκε δεν ήταν αστυνομικός, δεν θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους;».

Η Εριέττα Κούρκουλου, με αφορμή τη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη για τον 31χρονο αστυνομικό στου Ρέντη που δίνει μάχη για τη ζωή του, προχώρησε σε μία ανάρτηση στην οποία ξεσπά.

Η Εριέττα Κούρκουλου στην ανάρτησή της στο Instagram αναρωτήθηκε πως «αν ο άνθρωπος που τραυματίστηκε δεν ήταν αστυνομικός, δεν θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους;».

Αναλυτικότερα, η Εριέττα Κούρκουλου έγραψε: «Και επειδή καμία φορά δεν μας αντέχω… Αν δεν ήταν αστυνομικός αυτό το νεότατο παιδί που είχε όλη τη ζωή μπροστά του, τι θα είχε γίνει; Θα είχαν βγει όλοι στους δρόμους; Θα είχε σταματήσει ο χρόνος; Θα τα είχαμε κάνει πο###; Αλλά βέβαια, για εμάς δεν έχουν όλες οι ζωές την ίδια αξία. Είμαστε υποκριτές, επιλεκτικά φιλάνθρωποι, δήθεν επαναστάτες… επιεικώς απαράδεκτοι».

erietta koyrkoyloy 0.jpg

Η δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη

«Δεν ξέρω τι να ευχηθεί κανείς γι’ αυτό το παιδί. Σαν γιατρός θα έλεγα ότι αν ο Θεός τον αγαπάει, καλύτερα να τον πάρει, όσο σκληρό κι αν ακούγεται αυτό από το στόμα ενός γιατρού. Ήδη έγινε ακρωτηριασμός αλλά φοβάμαι ότι οι εγκεφαλικές βλάβες θα είναι τέτοιες που δε ξέρω τι ζωή θα έχει, αν επιζήσει, γιατί η καρδιά του είχε σταματήσει 15 λεπτά.

Όσο σκληρό κι αν είναι αυτό για την οικογένειά του. Σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν δεν ήταν ο αστυνομικός και ήταν ένας πολίτης στη θέση του. Και να είχε φύγει μία φωτοβολίδα κρότου λάμψης από αστυνομικό. Να τα λέμε. Φανταστείτε τι θα είχε συμβεί. Τώρα εντάξει εκφράζουμε ευχές, ο κόσμος, η πολιτεία αλλά δεν είδα και καμιά διαδήλωση» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νικήτας Κακλαμάνης.

Τα πιο σημαντικά