Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024
αληθινές ιστορίες«Όλοι με κατέκριναν επειδή στα 66 έγινα πρώτη φορά μητέρα. Σήμερα είμαι...

«Όλοι με κατέκριναν επειδή στα 66 έγινα πρώτη φορά μητέρα. Σήμερα είμαι 81 και καμαρώνω τη 15χρονη κόρη μου»

Μια 66χρονη, η Αndriana Iliescu, έγινε μητέρα και δέχτηκε μεγάλη κατακραυγή, ενώ σήμερα, στα 81 της χρόνια, είναι περήφανη και καμαρώνει δίπλα στην έφηβη κόρη της.

Ειδικότερα, η προσωπική επιλογή της να γίνει μητέρα σε τόσο προχωρημένη ηλικία κατέληξε θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο και μάλιστα, προκάλεσε βροχή αντιδράσεων και τρομερή κατακραυγή.

Όπως υπογράμμισε η Αndriana Iliescu, η οποία εργάστηκε για μεγάλο μέρος της ζωής της σαν λέκτορας στο πανεπιστήμιο του Βουκουρεστίου, η ζωή της έφερε πολλά καλά και πολλές επιτυχίες, αλλά άργησε πάρα πολύ να της φέρει ένα παιδί, πιστεύοντας ότι δεν θα γινόταν ποτέ μητέρα, παρά το γεγονός ότι η μητρότητα ήταν κάτι που επιθυμούσε διακαώς και έτσι, όταν στα 65 της χρόνια διαπίστωσε ότι είχε καταφέρει να μείνει έγκυος, δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Αμέσως οι γιατροί που επισκέφθηκε, τη συμβούλεψαν να μην κρατήσει το παιδί, με το επιχείρημα ότι αυτή η εγκυμοσύνη ήταν καταδικασμένη, επειδή το σώμα της δεν θα μπορούσε ποτέ να ανταπεξέλθει σε αυτή την ηλικία σε κάτι τέτοιο, ενώ άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος της ζητούσαν να κάνει έκτρωση, διότι θεωρούσαν εξωφρενικό το γεγονός να γίνεται μητέρα σε μία τόσο προχωρημένη ηλικία.

Τελικά, η 66χρονη δεν άκουσε κανέναν και λίγους μήνες αργότερα, ως εκ θαύματος, κατάφερε να φέρει στον κόσμο ένα μικροσκοπικό, αλλά υγιέστατο κοριτσάκι, χωρίς καμία απολύτως επιπλοκή κατά τη διάρκεια του τοκετού.

Η 66χρονη πέρασε πολύ δύσκολα μεγαλώνοντας ολομόναχη την κόρη της

Στα 66 της χρόνια, η Iliescu έπρεπε να μεγαλώσει μόνη της ένα παιδί και παράλληλα να διατηρήσει τη δουλειά της για βιοποριστικούς λόγους, βάζοντας τελείως στην άκρη τον εαυτό της.

Έπρεπε να φροντίζει τη μικρή κάθε μέρα και κάθε νύχτα και την ίδια στιγμή να δέχεται τα αρνητικά σχόλια γνωστών και αγνώστων, οι οποίοι αδυνατούσαν να καταλάβουν την επιλογή της.

Η κόρη της μεγάλωνε και δεν μπορούσε να φανταστεί ότι η μαμά του ήταν διαφορετική από τις άλλες μαμάδες, μέχρι που οι συμμαθητές της και οι φίλοι της άρχισαν να τη ρωτάνε για τη «γιαγιά» της.

Η μικρή ποτέ δεν πτοήθηκε απ’ όλα αυτά και έκανε τους πάντες να δουν τη μητέρα της μέσα από τα δικά της μάτια και μάλιστα, πολλοί από τους φίλους της θαύμαζαν και θαυμάζουν την ενεργετικότητα και την καλή διάθεση της Iliescu, η οποία στεκόταν πάντα δίπλα στην κόρη της, παρά την ηλικία της και τα εμπόδια που συνάντησαν από κοινού στον δρόμο τους.

Σήμερα, 15 χρόνια μετά, οι δυο τους παραμένουν οι καλύτερες φίλες και η μητέρα έχει πια ένα μόνο όνειρο, να προλάβει να δει την κόρη της να δημιουργεί τη δική της οικογένεια.

egine mitera sta 66 tis kai oloi tin katekrinan simera einai 81 chronon kamaronei tin efivi kori tis 1 egine mitera sta 66 tis kai oloi tin katekrinan simera einai 81 chronon kamaronei tin efivi kori tis 2 egine mitera sta 66 tis kai oloi tin katekrinan simera einai 81 chronon kamaronei tin efivi kori tis 3 egine mitera sta 66 tis kai oloi tin katekrinan simera einai 81 chronon kamaronei tin efivi kori tis 4 egine mitera sta 66 tis kai oloi tin katekrinan simera einai 81 chronon kamaronei tin efivi kori tis 5 egine mitera sta 66 tis kai oloi tin katekrinan simera einai 81 chronon kamaronei tin efivi kori tis egine mitera sta 66 tis kai oloi tin katekrinan simera einai 81 chronon kamaronei tin efivi kori tis

Τα πιο σημαντικά