Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΌλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Η Τατιάνα Μπλάτνικ βγήμε με τις παντόφλες...

Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Η Τατιάνα Μπλάτνικ βγήμε με τις παντόφλες στην αγορά ενώ χιόνιζε στην Αθήνα

Η Τατιάνα Μπλάτνικ, διαφορετική όπως την έχουμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, εθεάθη με σκούφο, κασκόλ, παλτό και σαγιονάρες στη χιονοθύελλα.

Ειδικότερα, η τελευταία φορά που η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε δημόσια εμφάνιση ήταν στην κηδεία του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, στην οποία φάνηκε συντετριμμένη, αφού ήταν κοντά στον πεθερό της, καθώς με τον σύζυγό της, Νικόλαο, ζουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι πήρε την απόφαση, πριν από εννέα χρόνια περίπου, να μετακομίσει μόνιμα στην Ελλάδα και οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ζει στο Καστρί, στο σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου.

Την ίδια ώρα, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο, ενώ η Τατιάνα Μπλάτνικ ασχολείται με την υγεία και την ευεξία, καθώς επίσης και με φιλανθρωπικά ιδρύματα του εξωτερικού που συγκεντρώνουν χρήματα για την Ελλάδα.

Η εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ στη χιονοθύελλα

Πριν από λίγες ώρες, η νύφη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου κυκλοφορούσε στην πρωτεύουσα, παρά τις τσουχτερές θερμοκρασίες που επικρατούσαν, φορώντας σαγιονάρες, ενώ κρατούσε τις μπότες της στο χέρι.

“Γνωρίστε την αληθινή Τάτι. Multitasking στη δουλειά, που αγοράζει μήλα με τις σαγιονάρες μέσα στη χιονοθύελλα μετά το πεντικιούρ” έγραψε πάνω στη φωτογραφία που ανήρτησε.

Η Τατιάνα Μπλάτνικ όπως δεν την έχουμε συνηθίσει

733 650x1103 1

Τα πιο σημαντικά