Πέμπτη, 25 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΌλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Η Τατιάνα Μπλάτνικ ήπιε τον καφέ της...

Όλοι κοιτούσαν τα πόδια της: Η Τατιάνα Μπλάτνικ ήπιε τον καφέ της ξυπόλητη σε καφετέρια της Αθήνας και αποθεώθηκε

Η Τατιάνα Μπλάτνικ έκανε μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram για τη ψυχική υγεία, για την οποία είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και στις φωτογραφίες που δημοσίευσε πίνει τον καφέ της ξυπόλητη.

Ειδικότερα, ο Μάιος είναι Μήνας Ευαισθητοποίησης για την Ψυχική Υγεία και η σύζυγος του Νικόλαου καλοσώρισε τον μήνα με μια νέα συνεργασία της με τη σχεδιάστρια Θέμιδα Ζουγανέλη, η οποία θα κάνει δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό “Breathe Hellas”.

Πάντα κομψή η Τατιάνα Μπλάτνικ

Στη φωτογραφία που ανάρτησε η Τατιάνα Μπλάτνικ, οι δύο φίλες ποζάρουν πίνοντας τον καφέ τους, φορώντας τζιν παντελόνια και λευκά τοπ.

Συγκεκριμένα, η σύζυγος του Νικολάου φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο, έξω από το τζιν παντελόνι της, έπιασε τα μαλλιά της με κλάμερ και ήταν άνετη, απλή και ευδιάθετη, τόσο που μάλιστα ήταν ξυπόλητη.

Όπως υπογράμμισε στην ανάρτησή της: “Καλό μήνα. Ο Μάιος είναι ο Μήνας Αφύπνισης της Ψυχικής Υγείας. Είμαι τόσο ενθουσιασμένη και ευγνώμων που συνεργάζομαι με την ταλαντούχα φίλη μου και σχεδιάστρια Θέμιδα Ζουγανέλη για τον μήνα αφύπνισης της ψυχικής υγείας. Για όλο τον Μάιο, η Θέμις θα δωρίσει το 20% των πωλήσεων της στo Breathe Hellas που εργάζεται για τους σκοπούς ευαισθητοποίησης στα θέματα ψυχικής υγείας και παρέχει δωρεάν τα εργαλεία για να χτίσουμε πιο υγιείς κοινότητες.

Όλοι γνωρίζουμε πόσο σημαντικές είναι οι κοινότητες και οι σχέσεις για την ευημερία μας. Όταν το “εγώ” αντικαθίσταται με το “εμείς”, η ασθένεια γίνεται ευεξία. Το να φέρνουμε κοντά τους ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι, να μοιράζονται υγιεινό φαγητό και να συζητούν, είναι σημαντικό. Αυτό ελπίζω να κάνετε και εσείς όταν κάθεστε στο τραπέζι με τους αγαπημένους σας. Όλα τα προϊόντα έχουν γίνει με αγάπη στην Ελλάδα. Ευχαριστώ για την υποστήριξη. Ας ξεκινήσουμε να χτίζουμε υγιείς κοινότητες μαζί, ξεκινώντας από – το αγαπημένο μου μέρος – την κουζίνα”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Blatnik (@tatianablatnik)

casual look 1 casual look 1 650x1536 1 casual look

Ακόμη μία κομψή εμφάνιση της Τατιάνας Μπλάτνικ
Τα πιο σημαντικά