Στο Παναθηναϊκό Στάδιο βρέθηκαν ο Παύλος Ντε Γκρες με τη σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και τη μητέρα του Άννα Μαρία για να παρακολουθήσουν την Τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην Ιταλική αντιπροσωπεία για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες “Μιλάνο Κορτίνα 2026”.
Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε τη διαδρομή της για τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Milano Cortina 2026 (05–22 Φεβρουαρίου) από την Αρχαία Ολυμπία πριν από 9 ημέρες και πρόκειται να ολοκληρώσει το πρωί της Πέμπτης (04.12.20250 το ταξίδι της στην Ελλάδα.

Η Ολυμπιακή Φλόγα θα εισήλθε στο Παναθηναϊκό Στάδιο, στα χέρια του Παγκόσμιου Πρωταθλητή της πάλης Γιώργου Κουγιουμτσίδη, ο οποίος την παρέδωσε στους Ιταλούς Ολυμπιονίκες Τζασμίν Παολίνι και στη συνέχεια στον Φίλιππο Γκάνα, συμβολίζοντας τη σύνδεση της Ελλάδας και της επερχόμενης διοργανώτριας χώρας των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Φωτογραφίες: NDP
