Όλοι έπαθαν πλάκα με την Ροζαλία Καρύδη: Η 9χρονη κόρη της Ζενεβιέβ εμφανίστηκε με 12ποντο πέδιλο κι έκανε χαμό

25 Ιουνίου, 20232:22 ΠΜ

Αυλαία έριξε το απόγευμα της Τετάρτης η Εβδομάδα Μόδας με την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, «We are family», όπου στην πασαρέλα περπάτησαν και η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την κόρη της, Ροζαλία Καρύδη.

Συγκεκριμένα το concept της βραδιάς έδωσε την δυνατότητα στα μοντέλα και τις celebrities Ελληνίδες να περπατήσουν στην πασαρέλα μαζί με τις μητέρες τους, αλλά και τις κόρες τους. Να αναφέρουμε πως για την επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια περπάτησε στην πασαρέλα και η Βίκυ Καγιά με τη μητέρα της, Αλέξανδρα.

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Στην πασαρέλα μαζί με την κόρη της

Την παράσταση φυσικά έκλεψε η μικρή Ροζαλία, η οποία ενθουσιάστηκε που περπάτησε δίπλα στη μητέρα της, στην πασαρέλα.

Μητέρα και κόρη μίλησαν στο «Πρωινό μας» για την πασαρέλα. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που έκανα πασαρέλα και μου αρέσει πάρα πολύ να περπατάω με τα τακούνια. Έμαθα ότι η μαμά μου θα συμμετέχει στη επίδειξη και της είπα ότι θέλω να συμμετέχω και εγώ», είπε αρχικά η Ροζαλία.

Και συνέχισε: «Βλέπω τη μαμά στο Asia Express μόνο τις Παρασκευές που μας αφήνει. Εμένα μου άρεσε και στο GNTM και στο Asia Express. Στο GNTM μου αρέσει γιατί πήγαινα backstage και έβλεπα τα μοντέλα και το Asia Express μου αρέσει για την περιπέτεια και γιατί υπάρχει πιθανότητα να πάω μαζί της του χρόνου».

Τι δήλωσε η Ζενεβιέζ Μαζαρί για GNTM και Asia Express

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί από την πλευρά της, αναφέρθηκε στο Asia Express και στο GNTM. «Φέτος πέρασα συγκλονιστικά στο Asia Express, την λατρεύω αυτή την εκπομπή. Δεν ξέρω αν θα συνεχιστεί του χρόνου αλλά θα το ήθελα πολύ γιατί την πιστεύω αυτή την εκπομπή. Για το τηλεπαιχνίδι που γράφτηκε πως θα παρουσιάσω, εγώ δεν γνωρίζω τίποτα».

«Στο GNTM ήμουν πιστή και το έκανα για πάρα πολύ καιρό. Το έκανα για 4 χρονιές και ήταν υπερβολικά πολλές. Με έχανε η οικογένειά μου για πολλούς μήνες. Φέτος μου αρέσει το GNTM», είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Πάντα είχα τις φίλες μου για πριν το GNTM και μετά. Έχω πολύ συγκεκριμένες φίλες και δεν είναι οι άνθρωποι της δουλειάς. Όλοι οι άνθρωποι που συνεργάστηκα τους αγαπάω και έχω περάσει συγκλονιστικά μαζί τους. Εμένα δεν με ενδιαφέρει τι λέει ο καθένας, Εγώ βαρεθεί να απολογούμαι επειδή δεν ξέρετε τις φίλες μου. Δεν θα ήθελα να συμμετέχω ξανά στο GNTM», κατέληξε.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News