Παρασκευή, 19 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΌλοι χειροκροτούν τον Σάκη Κατσούλη: Ο νικητής του Survivor βοηθά με είδη...

Όλοι χειροκροτούν τον Σάκη Κατσούλη: Ο νικητής του Survivor βοηθά με είδη πρώτης ανάγκης τις πυρόπληκτες περιοχές

Ο νικητής του τελευταίου Survivor, Σάκης Κατσούλης με την ανάρτηση του στο Instagram βοηθά και εκείνος για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Τον Σάκη, τον θαυμάσαμε πολύ στο Survivor All Star, τον ψηφίσαμε, γιορτάσαμε τη νίκη του, αλλά αυτό δεν συγκρίνεται με το πόσο τον θαυμάσαμε με το τελευταίο του story στο Instagram.

Το story του Σάκη Κατσούλη

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν, πήρε μία πρωτοβουλία ώστε να καταφέρει και εκείνος να βοηθήσει με τον δικό του τρόπο, και με ότι μέσα διαθέτει τις ειδικές μονάδες δασικών εκτάσεων που βρίσκονται τα τελευταία 24ωρα σε περιοχές που πλήττονται από τις πυρκαγιές.

Ο πρώην παίκτης του reality, έπειτα από σχετική επικοινωνία με ανθρώπους στις συγκεκριμένες μονάδες, αποφάσισε να συγκεντρώσει απαραίτητα αντικείμενα που χρειάζονται οι άνθρωποι αυτοί προκειμένου να τους βοηθήσει στο δύσκολο έργο τους.

«Θέλω να σας ενημερώσω ότι συνεχίζουμε να μαζεύουμε προϊόντα, όπως σας είπα και χθες, εκ μέρους της ειδικής μονάδας δασικών επιχειρήσεων. Θα κάνουμε μια δράση μαζεύοντας ό,τι χρειάζεται. Νερά, χυμούς, κολλύρια για τα μάτια, ηλεκτρολύτες… Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε. Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη συμμετοχή σας. Μέχρι και αύριο στις 12.00 μ.μ. όσα πράγματα συγκεντρωθούν, θα μεταφερθούν αμέσως εκεί» αναφέρει χαρακτηριστικά ο Σάκης Κατσούλης στο προσωπικό του προφίλ.

Δείτε όσα είπε ο Σάκης Κατσούλης:

Τα πιο σημαντικά