Όλο το Ωδείο Αθηνών κοιτούσε την Μάιρα Κούγια: Η 18χρονη κόρη της Eύης Βατίδου είναι 1,83 και ίδια ο μπαμπάς

14 Νοεμβρίου, 2022 10:48 ΜΜ
More videos

Στην Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας που ξεκίνησε την Κυριακή στο Ωδείο Αθηνών βρέθηκε η Εύη Βατίδου με την κόρη της Μάιρα Κούγια.

Το πρώην μοντέλο μίλησε στις κάμερες και ξεκαθάρισε πως η κόρη της δεν έχει πρόθεση να περπατήσει στην πασαρέλα της ΑΧDW. Πανύψηλη και εντυπωσιακή Μάιρα Κούγια επέλεξε total black look για την εμφάνισή της, όπως και η μητέρα της.

Εύη Βατίδου: Τι αποκάλυψε για την κόρη της, Μάιρα Κούγια

«Η αλήθεια είναι πως θέλει να ακολουθήσει τα βήματα του μπαμπά,. To 1,83 θέλει να ακολουθήσει τα βήματά του. Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, η Μάιρα δεν θέλει να γίνει μοντέλο. Την έχουν ζητήσει από μεγάλο γραφείο στο εξωτερικό, την έχω πάει στο Παρίσι. Αλλά εκείνη θέλει να κάνει κάτι άλλο. Δεν την έβαλε ο πατέρας της στο τρυπάκι της δικηγορίας, ήταν κάτι που ήθελε η ίδια»» είπε η Εύη Βατίδου και πρόσθεσε «Μοιάζουν πολύ. Τουλάχιστον έχει το στυλ μου».

Τέλος, αναφορικά με το αν είναι έτοιμη να αποχωριστεί το παιδί της, τώρα που έγινε 18 και πιθανότατα θα φύγει από το σπίτι, αναζητώντας τον δρόμο της, η ίδια δήλωσε πως η Μάιρα Κούγια «έχει ήδη φύγει από το σπίτι της».