Τετάρτη, 19 Ιουνίου 2024
ΕλλάδαΌλο το ίντερνετ, σήμερα, μιλά για τον Κανάκη: Σε 2 λεπτά είπε...

Όλο το ίντερνετ, σήμερα, μιλά για τον Κανάκη: Σε 2 λεπτά είπε ό,τι σκεφτόμαστε όλοι για τον σεισμό στην Τουρκία

Ο Αντώνης Κανάκης στο ξεκίνημα της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”, χθες, Δευτέρα, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν αυτές τις ώρες οι κάτοικοι της Τουρκίας, μετά τον φονικό σεισμό.

Το μήνυμα αλληλεγγύης του Αντώνη Κανάκη

Ειδικότερα, ο παρουσιαστής έστειλε και ένα μήνυμα αλληλεγγύης προς το λαό της Τουρκίας, καθώς- όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε- τίποτα δεν χωρίζει τους λαούς παρά μόνο οι πολιτικοί.

Ο Αντώνης Κανάκης για το σεισμό 7,8 Ρίχτερ της Τουρκίας

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε ο Αντώνης Κανάκης «την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε τους πιλότους μας και τους κηδέψαμε. Αυτή ξεκίνησε με τον σεισμό στη γειτονική χώρα και τη Συρία. Οι άνθρωποι εκεί αντιμετωπίζουν απίστευτα πράγματα εκεί, έχουν χάσει τη ζωή τους χιλιάδες άνθρωποι, παιδιά. Είναι αυτά τα αδιανόητα που μας θυμίζουν ότι το ανθρώπινο στοιχείο στις σχέσεις – έχουμε και το ελληνοτουρκικό. Αυτά τα γεγονότα είναι αφυπνιστικά, θυμάσαι ότι είναι ένας γειτονικός λαός με τον οποίο δεν έχεις να χωρίσεις τίποτα απολύτως και ότι όλη αυτή την παράνοια τη δημιουργούν οι ημίτρελοι και άλλες φορές ολοκληρωτικά τρελοί ηγέτες που βρίσκονται στις εξουσίες».

Τα πιο σημαντικά