Όλο το ίντερνετ μιλά για την Γαρμπή: Είπε με 2 λόγια όλα αuτά που οι άλλοι φοβούνται να πουν για το ξύλο στα MAD

23 Ιουνίου, 2022 5:52 ΜΜ
More videos

Η Καίτη Γαρμπή μετά το τέλος της χθεσινής μουσικής διοργάνωσης των MAD και των απαράδεκτων περιστατικών βίας που εκτυλίχθηκαν, προχώρησε σε μία ανάρτηση στο Instagram.

Η γνωστή ερμηνεύτρια πήρε δημόσια θέση μέσα από ανάρτησή της για τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο Κλειστό Στάδιο Tae Kwon Do μπροστά στα μάτια δεκάδων παιδιών που βρέθηκαν εκεί για να δουν τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Η Καίτη Γαρμπή χαρακτηριστικά ανέφερε: «Θρίλερ ζήσαμε χτες το βράδυ! Μα πώς είναι δυνατόν τα σημερινά παιδιά στην πλειοψηφία να έχουν αυτούς τους τύπους ως πρότυπα; Αυτούς τους τσαμπουκάδες που κυκλοφορούν με όπλα και μπράβους και οι στίχοι και τα βίντεό τους μιλάνε για βία, ναρκωτικά, πορνεία, σεξισμό, οπλοκατοχή. Γιατί βραβεύονται, γιατί καν καλούνται σ’ αυτή τη γιορτή της μουσικής; Πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας, να τους εξηγήσουμε τι πραγματικά λέει αυτό που ακούνε. Κι επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού, ας ελπίσουμε πως αυτό που έγινε θα τους απομυθοποιήσει στα μάτια των παιδιών που τους ακούνε φανατικά και είναι τα είδωλά τους».