Κυριακή, 14 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαΌλο το Ίντερνετ χειροκροτεί τον Κώστα Κόκλα: Με 15 λέξεις είπε αυτό...

Όλο το Ίντερνετ χειροκροτεί τον Κώστα Κόκλα: Με 15 λέξεις είπε αυτό που όλοι θέλαμε να ακούσουμε για τον Λύτρα

Η υπόθεση του ξυλοδαρμού της συζύγου του Απόστολου Λύτρα από τον ίδιο έχει ταρακουνήσει την ελληνική κοινωνία, με πλήθος επωνύμων να τοποθετούνται επί του θέματος.

Ο Κώστας Κόκλας εξέφρασε τις αποψεις τους στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα! για τις σχέσεις με τις πρώην συντρόφους, την προσωπική του ζωή και τη ντροπή προς τους άνδρες που κακοποιούν τις γυναίκες τους.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην καριέρα του, λέγοντας πως του έχουν έρθει πολύ καλά και στην καριέρα του αλλά και στη ζωή του.

Οι δηλώσεις του Κώστα Κόκλα

«Γνώρισα εξαιρετικούς συνεργάτες, με σκηνοθέτησαν σπουδαίοι σκηνοθέτες, έκανα σημαντικές επιτυχίες», είπε.

«Μου έχει φερθεί πολύ ωραία η ζωή και η καριέρα μου. Παραπάνω από ότι ονειρευόμουν. Αγαπώ πολύ τον Αλέκο από τα ‘Εγκλήματα’ – είναι ένα κομμάτι που έχουμε όλοι οι άντρες μέσα μας. Δεν τα πήγαινα καλά με την εικόνα μου για πολύ καιρό. Δεν ξέρω για ποιο λόγο».

Δηλώνει ένας προσιτός και φιλικός πατέρας ενώ όπως λέει, αναθεώρησε πολλά μετά την περιπέτεια της υγείας του.

«Ήμουν τυχερός που το προσπέρασα. Αναγκάστηκα μετά να δώσω μεγαλύτερη σημασία σε μένα».

Αναφέρθηκε και τα περιστατικά κακοποίησης γυναικών, λέγοντας:

«Ντρέπομαι όταν ακούω περιστατικά κακοποίησης γυναικών – νιώθω άβολα. Δεν φταίνε οι γυναίκες, οι άντρες φταίνε, πρέπει να καταγγέλλονται αυτά τα πράγματα. Το να ασκείς βία είναι κάτι απαράδεκτο. Πρέπει να σκεφτούμε: θέλουμε κακοποιημένες τις μάνες των παιδιών μας και τα παιδιά μας φοβισμένα;. Με πικραίνει αυτή η εκδοχή που έχουμε καλλιεργήσει ότι ‘στο σπίτι ο άντρας είναι μέσα και χτυπάει το χέρι του».
Τα πιο σημαντικά