Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΌλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Λάκη Λαζόπουλο: Είπε όσα δεν ήθελε...

Όλο το διαδίκτυο μιλάει για τον Λάκη Λαζόπουλο: Είπε όσα δεν ήθελε να ακούσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Τα όσα είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον Άρη Πορτοσάλτε, στην εκπομπή Super Κατερίνα, σχολίασε από την εκπομπή του στο κανάλι του youtube του Newsbreak ο Λάκης Λαζόπουλος.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος στην εκπομπή του «Έξω από το στόμα του Λάκη» έπαιξε ένα μικρό απόσπασμα από το ξέσπασμα του Ανδρέα Μικρούτσικου κατά του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ, ο οποίος είχε μιλήσει για θυσία των ανθρώπων στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, η οποία θα ήταν μία ευκαιρία για να φτιαχτεί το σιδηροδρομικό δίκτυο.

Θυμίζουμε ότι ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μεταξύ άλλων είχε πει για τον Άρη Πορτοσάλτε:

«Ο ανεπίτρεπτος, ανυπόστατος, ανιστόρητος του ΣΚΑΪ που τον είχαμε και από παλιά, ο Πορτοσάλτε. Τον είχαμε από παλιά και θυμάμαι έλεγα του Γιάννη Αλαφούζου ‘’τι τον θες αυτόν;’’. Κάναμε μαζί τον ΣΚΑΙ και τον έφερε.[…]Aυτός δεν είναι που είπε ‘’επιτέλους θα φτιάξουμε και δρόμους;’’, και κάθομαι εδώ και δεν πάω να τον φτύσω; Ήμουν εκεί όταν εκκολάφτηκε αυτό το αβγό στον ΣΚΑΪ».

O Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε πως μετά την περιπέτεια της υγείας του ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε και η γλώσσα του ελευθερώθηκε, γελώντας κατά τη διάρκεια του ξεσπάσματος του παρουσιαστή στην εκπομπή του ALPHA.

Δείτε το βίντεο:

Τα πιο σημαντικά