Τρίτη, 28 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΌλο το δıαδίκτυο μιλά για τον Δήμαρχο Αθηναίων: Με 4 βαρıές κουβέντες...

Όλο το δıαδίκτυο μιλά για τον Δήμαρχο Αθηναίων: Με 4 βαρıές κουβέντες τα εiπε óλα για την κóρn Ζαμπέτογλου-Γαλακτερού  

Ο Χάρης Δούκας βρέθηκε σήμερα το πρωί καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.

Μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Αθηναίων απάντησε και για τον ντόρο που έγινε σε σχέση με τις σημαίες της Παλαιστίνης στο Σύνταγμα το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς αλλά και για την ανήλικη κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού και όσα απαράδεκτα σχόλια υπήρξαν.

Ο Χάρης Δούκας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA»
Χάρης Δούκας: «Ντροπή τους όσοι τα είπανε»

«Δέχθηκα σχόλια επειδή σηκώθηκα με ένα κοριτσάκι, την κόρη της Νάνσυς και του Νάσου. Ντροπή τους όσοι τα είπανε. Το δεύτερο ήταν επειδή είχα φέρει την εκπρόσωπο της Eurovision και είπε πολυπολιτισμικά τραγούδια. Ντροπή τους και δεύτερη φορά. Θέλω να πάει πάρα πολύ καλά η Μαρίνα Σάττι και στην Eurovision. Το τρίτο επειδή σηκώθηκαν σημαίες της Παλαιστίνης. Υπήρχε ένα συλλαλητήριο, όπως σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις -δεν το ήξερα εγώ- στο Σύνταγμα και μετά μπήκαν μέσα και άρχισαν να σηκώνουν σημαίες. Παράλληλα και μετά μπήκανε μέσα» ανέφερε ο Χάρης Δούκας.
«Είναι δημόσιος χώρος ελεύθερης πρόσβασης. Τι να έκανα; Να έλεγα να κατέβουν οι σημαίες με πολλές χιλιάδες κόσμου, με οικογένειες και παιδιά και να γίνει το Σύνταγμα πεδίο μάχης; Υπήρχε σώφρων άνθρωπος, ο οποίος θα μετέτρεπε αυτή τη γιορτή σε πεδίο μάχης; Νομίζω ότι αυτές οι φωνές, οι οποίες έκανα πολύ θόρυβο, είναι λίγες και η Αθήνα της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης» πρόσθεσε.

Χάρης Δούκας: «Ντροπή τους είναι απαράδεκτο. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας»

«Ντροπή τους είναι απαράδεκτο. Αυτό δείχνει μίσος και εμπάθεια. Είναι κήρυκες μίσους και εμπάθειας. Οι φωνές της αισιοδοξίας και της αλληλεγγύης τους κέρδισαν. Είναι μία προσέγγιση που θα δείξει ότι το σωστό θα δείξει τον δρόμο» συνέχισε ο Χάρης Δούκας για όσα ειπώθηκαν για την κόρη της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Νάσου Γαλακτερού.
Τα πιο σημαντικά