Όλη η ομορφιά του παγωμένου Ισλανδικού ουρανού καταγεγραμμένη σε ένα εναέριο βίντεο

20 Νοεμβρίου, 2017 3:07 ΜΜ
More videos

Από βαθιά φαράγγια μέχρι το υπέροχο Βόρειο Σέλας αυτά τα καινούργια εναέρια πλάνα δείχνουν την μαγευτική ομορφιά της Ισλανδίας.

Μια ομάδα κινηματογραφιστών κατέγραψε τα μαγευτικά τοπία της Ισλανδίας με ένα ντρόουν.

Στο 5λεπτο βίντεο με τον τίτλο “The North Awakens” οι θεατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα ταξίδι πάνω από τους παγετώνες και τους εντυπωσιακούς γκρεμούς.

Αυτή η φωτογραφία δείχνει έναν ποταμό με παγωμένα νερά λαμπερού μπλε χρώματος.

Η Ισλανδία διαθέτει ένα δραματικό μαύρο τοπίο με τεράστιες πεδιάδες μαύρων πετρωμάτων λάβας.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Η εντυπωσιακή φωτογραφία δείχνει το Βόρειο Σέλας να “χορεύει” πάνω από μια οροσειρά, δημιουργώντας πολλά ωραία χρώματα.

Η Ισλανδία έχει πολλούς καταρράκτες και πολλοί τουρίστες πηγαίνουν κάθε χρόνο για να φωτογραφίσουν τα τοπία που κόβουν την ανάσα.

Τα ποτάμια διασχίζουν το καμένο τοπίο, χαράζοντας κυματιστές κοιλάδες στον δρόμο τους.

Το ντρόουν μπόρεσε να καταγράψει και μερικά τοπία που σπάνια βλέπουμε, όπως κρυμμένες λίμνες σε παγετώνες και χιονισμένες βουνοκορφές.

Ο Τζόναθαν Μπέσλερ, ένας από τους κινηματογραφιστές που συμμετείχε στο πρότζεκτ, ανέφερε ότι τα πλάνα τραβήχτηκαν τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτεμβρίου.

Οι περισσότεροι τουρίστες επισκέπτονται την χώρα το καλοκαίρι, όταν η θερμοκρασία το μεσημέρι είναι περίπου 13 βαθμούς κελσίου.

Τρία πρόβατα βόσκουν στην άκρη του γκρεμού.

Ο Μπέσλερ ανέφερε ότι το πιο εντυπωσιακό πράγμα που είδε ήταν το Βόρειο Σέλας, το οποίο μαζί με την ομίχλη δημιουργούσε ένα από τα πιο μαγευτικά σκηνικά.

Ο Μπέσλερ χαρακτηρίζει την Ισλανδία “ιδιαίτερη χώρα”, γιατί “μπορείς να δεις εκπληκτικά σκηνικά ακόμα και αν κάνεις ένα μικρό ταξίδι.”

[dailymail]

Ακολουθήστε μας στο facebook: