Όλοι κορόιδευαν αυτό το αγόρι. Μέχρι που ήρθε η μέρα που έγραψε αυτό…

10 Απριλίου, 2015 2:52 ΜΜ
More videos

Ο Austin Niehus είναι ένα τυπικό, 14χρονο αγόpι: του αρέσει το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το διάβασμα. Είναι όμως ξεχωριστός για έναν πολύ ιδιαίτερο λόγο.

Πάσχει από το σύνδρομο Goldenhar, μια σπάνια γενετική διαταραχή, που προκαλεί δυσμορφία στο πρόσωπο. Συνήθως επηρεάζει τα μάτια και τα αυτιά.

Μέχρι την ηλικία των 14, είχε ήδη υποβληθεί σε 52 διορθωτικές επεμβάσεις, ενώ τώρα βρίσκεται σε αναμονή της 53ης, η οποία όμως δεν καλύπτεται από την ασφάλεια της οικογένειας.

Ο λόγος που ο Austin έφτιαξε αυτό το συγκινητικό βίντεο, είναι για να βοηθήσει τη μητέρα του, η οποία μεγαλώνει μόνη της τα τρία της παιδιά. Στόχος είναι μαζέψει τα $4,000 που απαιτούνται για την εγχείριση, μέχρι τον Ιούνιο.

Η ιστορία του Austin έγινε τόσο διάσημη που όχι μόνο $4.000 δεν μάζεψε αλλά πάνω από $272.000 και ακόμη συνεχίζει! Τελικά το internet μπορεί να κάνει θαύματα!

Μπορεί να δείτε εδώ το ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής. Αν θέλετε μπορείτε να τον ενισχύσετε με μια μικρή προσφορά μέσω σου του gofundme.

Μπορεί να έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του σε ένα νοσοκομείο και να έχει πέσει θύμα bullying λόγω της εμφάνισής το.

Το μήνυμα όμως που περνάει αυτός ο μικρός ήρωας είναι πως κανείς δεν πρέπει να ντρέπεται για την εμφάνισή του: ο Θεός μας έπλασε ακριβώς όπως πρέπει να είμαστε!

Δείτε το συγκινητικό βίντεο

Πληροφορίες: gofundme | facebook

Support Austin gofundme fanpage austinourhero
Ακολουθήστε μας στο facebook: