Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2024
celebritiesΌλη η Βουλιαγμένη κοιτούσε τα 2μετρα πόδια τους: Οι αδερφές Πρέλεβιτς πήγαν...

Όλη η Βουλιαγμένη κοιτούσε τα 2μετρα πόδια τους: Οι αδερφές Πρέλεβιτς πήγαν για μπάνιο και τις θαύμαζε όλη η παραλία

Οι κόρες του Μπάνε Πρέλεβιτς , Άννα και Τέα, πήγαν στην παραλία και τρέλαναν τους λουόμενους με τα εντυπωσιακά τους πόδια

Τις αγαπημένες αδελφές Άννα και Τέα Πρέλεβιτς συνάντησε ο φακός του OK! στον Αστέρα Βουλιαγμένης το μεσημέρι της Παρασκευής, 7 Ιουνίου. Οι δύο αδελφές, πέρα από τη στενή οικογενειακή τους σχέση, συνεργάζονται επαγγελματικά τα τελευταία τρία χρόνια, έχοντας δημιουργήσει την εταιρεία γυναικείων προϊόντων ομορφιάς και ρούχων, The PRLVC. Η εταιρεία τους σημειώνει συνεχή ανάπτυξη και πρόσφατα επεκτάθηκε και στην Κύπρο.

416

Η Σχέση των Αδελφών

Η Άννα Πρέλεβιτς, σε συνέντευξή της στο περιοδικό OK!, αποκάλυψε ότι η σχέση της με την Τέα είναι πολύ ιδιαίτερη, τονίζοντας ότι παρόλο που η Τέα είναι δύο χρόνια μικρότερή της, πολλές φορές της συμπεριφέρεται σαν να είναι η μεγάλη αδελφή. Η Άννα υπογράμμισε ότι δεν υπήρξε ποτέ ανταγωνισμός μεταξύ τους και ότι δεν είχαν ποτέ τσακωμούς.

«Παρόλο που η Τέα είναι δύο χρόνια μικρότερή μου, πολλές φορές το ξεχνάω, γιατί μου συμπεριφέρεται σαν να είναι εκείνη η μεγάλη αδελφή. Με την Τέα δεν νιώσαμε ποτέ ανταγωνισμό, ούτε τσακωνόμασταν» έχει εξομολογηθεί στο ΟΚ! η 34χρονη Άννα Πρέλεβιτς.

1002 660x844 1

1003 660x972 1


Τα πιο σημαντικά