Όλη η γοητεία της Ιταλικής αυτοκίνησης της Ferarri σε ένα βίντεο 4 λεπτών!

22 Μαΐου, 2015 2:17 ΜΜ
More videos

Εξήντα Ferrari συμμετείχαν φέτος στον ιστορικό αγώνα 1000 Miglia, που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή. Απολαύστε τη μουσική υπόκρουση των κινητήρων τους στα ομορφότερα μέρη της Ιταλίας!

To Ferrari Tribute to 1000 Miglia, ο φόρος τιμής της Ferrari στον ιστορικό αγώνα που ξεκινά και καταλήγει στην πόλη της Μπρέσια, είναι μία θαυμάσια ευκαιρία για κάθε Ευρωπαίο Φεραρίστα να κάνει μία τετραήμερη βόλτα στα ομορφότερα μέρη της Ιταλίας και να λέει στους φίλους του μετά ότι έτρεξε και σε αγώνα.

126082-1

Το 1000 Miglia δεν είναι βέβαια αγώνας ταχύτητας αλλά regularitè – όπου η ιδανική μέση ωριαία μετράει στις ειδικές διαδρομές και όχι ο ταχύτερος χρόνος. Όμως πιστεύετε ότι δεν του έδωσαν να καταλάβει οι προύχοντες Φεραρίστι – καθένας από τους οποίους πλήρωσε 8.500 ευρώ συμμετοχή – με την ευλογία μάλιστα της τοπικής αστυνομίας; Έτσι κι αλλιώς (και ευτυχώς!) πάντα κλείνουν τα μάτια οι Ιταλοί «πολιτσιότι» και «καραμπινιέροι» στο πέρασμα μίας Ferrari.

Βερόνα, Φεράρα, Άγιος Μαρίνος, Ρίμινι, Ρώμη, Βιτέρμπο, κεντρική Τοσκάνη, Σιένα, Πίζα, Απένινα όρη, Ρέτζιο Εμίλια, Πάρμα και βέβαια η θρυλική πίστα της Μόντσα ήταν οι σταθμοί και του φετινού αγώνα των 1600 χιλιομέτρων.

Απολαύστε στο εξαιρετικό βίντεο που κυκλοφόρησε η Ferrari την ανοιξιάτικη Ιταλία – με εκπληκτικά πλάνα από ψηλά – και βέβαια ανεβάστε την ένταση για να χαρείτε το βρυχηθμό των V8 και των V12 από το Μαρανέλο.

Ανάμεσα στις περίπου 60 Ferrari που συμμετείχαν, υπήρχαν και δύο LaFerrari. Η μία ανήκει σε Ιταλό βιομήχανο και η δεύτερη σε Νοτιοαφρικανό, επαγγελματία κυνηγό άγριων ζώων, παρακαλώ!

via
Ακολουθήστε μας στο facebook: