Όλοι φοβόντουσαν ότι δεν θα υιοθετήσει κανείς ένα παχύσαρκο dachshund, όμως τελικά η ιστορία είχε αίσιο τέλος!

5 Σεπτεμβρίου, 2015 6:59 ΜΜ
More videos

Ο Vincent είναι ένα παχύσαρκο και όχι υγιές σκυλάκι που θρηνεί τον ιδιοκτήτη του. Τον εγκατέλειψαν στο καταφύγιο σκύλων στο Χιούστον πριν από 2 εβδομάδες. Δεν είχε και τις καλύτερες προοπτικές για υιοθεσία.

Ζύγιζε λίγο πάνω από τα 17 κιλά, σχεδόν το διπλάσιο βάρος για ένα 7χρονο dachshund. Έπασχε από υψηλή χοληστερόλη, ενώ η πλάτη του είχε παραμορφωθεί λόγω του υπερβολικού βάρους.

150831193831-overweight-dog-vincent-irpt-medium-plus-169

Έτυχε όμως να συναντήσει τη Mary Tipton, από το καταφύγιο ζώων Κ-9 Angels Rescue, και μέλος του συμβουλίου του καταφυγίου της περιοχής Harris. “Ο Vincent ήταν τεράστιος!”, είπε η ίδια. Έβγαλε μια φωτογραφία του και την ανέβασε στο Facebook ώστε να μπορέσει να του βρει ένα νέο σπίτι.

Μέσα σε 15 λεπτά, μία διασώστης dachshund, η Melissa Anderson προθυμοποιήθηκε να υιοθετήσει τον Vincent. Η ίδια είπε ότι το σκυλί αυτό δεν έχει ζήσει μέχρι τώρα μια φυσιολογική ζωή. Από τότε που τον έφερε στο σπίτι της προσπαθεί να τον αδυνατίσει, ώστε να βελτιωθεί η υγεία του.

150831193835-overweight-dog-vincent-in-bed-medium-plus-169

Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης του σίγουρα τον τάιζε μόνο με fast food, αφού όταν τον τάιζε με σωστές τροφές είχε προβλήματα με το στομάχι και το έντερό του. Σιγουρεύτηκε ότι ο σκύλος τρεφόταν κυρίως με junk food, όταν περνώντας από το drive-through στα Starbucks, ο σκύλος πετάχτηκε ενθουσιασμένος από τον ήχο του μικροφώνου! Φάνηκε πως ήταν συνηθισμένος.

Σιγά σιγά όμως, με κόπο και σωστή διατροφή, ο Vincent όλο και καλυτερεύει!