Ολοι έχουν δικαίωμα στην ομορφιά: Γυναίκες της διπλανής πόρτας γίνονται λαμπερά μοντέλα!

22 Ιανουαρίου, 2015 3:36 ΠΜ
More videos

Μόνοι οι αδύνατες γυναίκες, με τέλεια χαρακτηριστικά προσώπου και λαμπερά μαλλιά μπορούν να ποζάρουν με χάρη μπροστά στο φακό και να γίνουν μοντέλα.

«Λάθος» φωνάζει μία φωτογράφος μέσα από τη δουλειά της, με την οποία μεταμορφώνει γυναίκες της διπλανής πόρτας σε πανέμορφα pin-up.

Η Σόφι Σπινέλ, από το Σαν Φρανσίσκο αποφάσισε από το 2009 να βοηθήσει τις γυναίκες να νιώσουν ασφαλείς, όμορφες και δυνατές.

Από τότε, άρχισε να φωτογραφίζει απλές, καθημερινές γυναίκες, ανεξάρτητα με το σωματότυπό τους ή την ηλικία τους, καθώς με το… μαγικό ραβδί της ομάδας και τη φακό της τις μεταμορφώνει σε λαμπερά μοντέλα.

«Αυτή η δουλειά άλλαξε τη ζωή μου. Γνώρισα τους πιο συναρπαστικούς ανθρώπους που ήταν αρκετά θαρραλέοι να μοιραστούν τους φόβους και τα όνειρά τους μαζί μου και αυτό έγινε μέρος των φωτογραφιών. Εμαθα πόσο σπάνια είναι η αυτοπεποίθηση και πόσο πολύτιμη», λέει η φωτογράφος στην Daily Mail.

Η απόφοιτος του Χάρβαρντ ελπίζει ότι οι φωτογραφίες της θα κάνουν τις άλλες γυναίκες να ανακαλύψουν την ομορφιά τους και να σταματήσουν να κρύβονται.

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: