Όλοι αποκαλούν αυτή τη γάτα «ηρωική». Όταν διαβάσετε τι έκανε θα καταλάβετε γιατί.

1 Φεβρουαρίου, 2015 8:15 ΜΜ
More videos

Όταν η Μάσα, αυτή η μικρή γούνινη μπάλα, βρήκε ένα εγκαταλειμμένο μωρό μέσα σε ένα κουτί, πεταμένο στην άκρη του χιονισμένου δρόμου, ανέβηκε και ξάπλωσε πάνω του προσπαθώντας να το κρατήσει ζεστό.

Στη συνέχεια άρχισε να νιαουρίζει με όλη της τη δύναμη για να τραβήξει την προσοχή των περαστικών. Η ευγενική προσπάθεια της τελικά είχε αποτέλεσμα.

Όλοι αποκαλούν αυτή τη γάτα "ηρωική". Όταν διαβάσετε τι έκανε θα καταλάβετε γιατί.

Μια συνταξιούχος γυναίκα που έμενε κοντά, η Ιρίνα Λάπροβα, κάποια στιγμή βγήκε στο δρόμο για να πετάξει τα σκουπίδια της και άκουσε την Μάσα να φωνάζει με μανία.

Η Λάπροβα ήξερε την Μάσα. Την είχε δει πολλές φορές να τριγυρνάει στη γειτονιά ψάχνοντας στα σκουπίδια για λίγο φαγητό. Ποτέ όμως δεν την είχε ακούσει να νιαουρίζει με τέτοιο τρόπο.

«Η Μάσα συνήθως είναι πολύ ήρεμη και πολύ φιλική. Έτσι όταν άκουσα το νιαούρισμα της, νόμιζα ότι είχε τραυματιστεί και πονούσε. Την φώναξα για να της δώσω λίγο φαγητό αλλά δεν ήρθε και αυτό με ανησύχησε ακόμη περισσότερο» είπε η Ιρίνα.

Όλοι αποκαλούν αυτή τη γάτα "ηρωική". Όταν διαβάσετε τι έκανε θα καταλάβετε γιατί.

Αποφασισμένη να δει τι συμβαίνει και να προσφέρει τη βοήθεια της στην αδέσποτη γατούλα αν χρειαστεί, η Ιρίνα προχώρησε προς το σημείο που άκουγε τα έντονα νιαουρίσματα. Όταν πλησίασε αρκετά, είδε τα μάτια της γάτας να την κατασκοπεύουν μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο κουτί που βρίσκονταν πεταμένο στην άκρη του δρόμου.

Προχώρησε ακόμη περισσότερο και όταν έφτασε πάνω από το κουτί δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της. Η γάτα ήταν ξαπλωμένη πάνω σε ένα μικρό μωρό αγοράκι!

Όλοι αποκαλούν αυτή τη γάτα "ηρωική". Όταν διαβάσετε τι έκανε θα καταλάβετε γιατί.

«Μπορείτε να φανταστείτε το σοκ μου όταν είδα ότι μέσα στο κουτί υπήρχε ένα μωρό!»είπε η Ιρίνα.

«Είναι σαφές ότι τα μητρικά της ένστικτα την οδήγησαν να προσπαθήσει να προστατεύσει το παιδί από το κρύο», πρόσθεσε.

Πολύ γρήγορα η Ιρίνα κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο ήρθε και οδήγησε το 3 μηνών μόλις βρέφος στο νοσοκομείο. Οι γιατροί που το εξέτασαν είπαν ότι το μωρό σώθηκε από θαύμα!

Όλοι αποκαλούν αυτή τη γάτα "ηρωική". Όταν διαβάσετε τι έκανε θα καταλάβετε γιατί.

Ο εκπρόσωπος του νοσοκομείου είπε, «Το μωρό ήταν έξω για αρκετές ώρες και θα πέθαινε από το κρύο αν δεν το φρόντιζε η γάτα.»

Μετά από αυτό το περιστατικό οι κάτοικοι της περιοχής συμπεριφέρονται στη Μάσα σαν μια ηρωίδα.

«Όλοι στη γειτονιά είμαστε πολύ περήφανοι γι “αυτήν και φροντίζουμε να έχει πάντα αρκετό φαγητό. Είναι λες και ο Θεός την έστειλε για να σώσει τη ζωή του μωρού» είπε η Ιρίνα.

via

Ακολουθήστε μας στο facebook: