Όλες οι διαφημίσεις στο μετρό του Λονδίνου έχουν αντικατασταθεί από εικόνες με γάτες

13 Σεπτεμβρίου, 2016 6:08 ΜΜ
More videos

Αν πάτε στον σταθμό του υπόγειου σιδηρόδρομου στο Clapham ένα πρωί, θα διαπιστώσετε ότι κάθε αγγελία έχει αντικατασταθεί με εικόνες από γάτες.

Όχι. Τα πανέξυπνα αυτά ζώα δεν πλήρωσαν για να διαφημιστούν σαν ένα πρώτο βήμα προς την κυριαρχία τους στον κόσμο. Είναι βέβαια διαφημίσεις που πληρώθηκαν από τις CATS (γάτες) αλλά αυτά είναι τα αρχικά για την υπηρεσία διαφήμισης πολιτών. Είναι μια μάλλον παράξενη εκστρατεία που θέλει να δείξει στο κοινό ότι αυτό έχει την δύναμη να αλλάξει τα πράγματα.

Χρηματοδοτήθηκε μέσω του Kickstarter από σχεδόν 700 ανθρώπους που συγκέντρωσαν πάνω από 23 χιλιάδες λίρες για να οργανωθεί και να γίνει αυτή η καμπάνια και όπως σημειώνει ο διοργανωτής James Turner σε ένα blog, ‘Αυτό δεν είναι ένα έξυπνο κόλπο μάρκετινγκ. Οι άνθρωποι πίσω από αυτό είναι εθελοντές. Θέλουμε να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να σκέφτονται διαφορετικά για τον κόσμο και να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν τη δύναμη να τον αλλάξουν.’

Έτσι, για τις επόμενες δύο εβδομάδες, ο σταθμός του μετρό Clapham Common όχι μόνο θα εξυπηρετεί την Northern Line αλλά θα είναι και γεμάτος με τις εικόνες των υπέροχων τετράποδων.

cat-ads-underground-subway-metro-london-11 cat-ads-underground-subway-metro-london-8 cat-ads-underground-subway-metro-london-3 cat-ads-underground-subway-metro-london-1 cat-ads-underground-subway-metro-london-9 cat-ads-underground-subway-metro-london-2 cat-ads-underground-subway-metro-london-10 cat-ads-underground-subway-metro-london-4 cat-ads-underground-subway-metro-london-6

Kickstarter

Ακολουθήστε μας στο facebook: