Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
Ελλάδα«Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»: Σάλος με όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου...

«Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα»: Σάλος με όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου για την παιδική σεξουαλικότητα

Η Έλενα Παπαρίζου έδωσε μια εξομολογητική συνέντευξη, όπου μίλησε για την αναζήτηση της σεξουαλικής της ταυτότητας, την ψυχοθεραπεία που έχει κάνει, τις θρησκευτικές της πεποιθήσεις αλλά και όλες τις φάσεις που έχει περάσει στη ζωή της.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη στο podcast «Pop Revolution» του Τάσου Μπιμπισίδη στον ραδιοφωνικό σταθμό Pride 98.6, όπου ανέφερε χαρακτηριστικά πως «όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα».

«Ήμουν 13 ετών την πρώτη φορά που πέρασα κατάθλιψη. Περνούσα μια ‘’θρησκευτική’’ αντίδραση, καθώς δεν ήξερα τι να πιστέψω, που ανήκω, μου ήταν όλα πολύ περίεργα. Τώρα, είμαι πολύ κοντά στη θρησκεία. Ο καθένας την εκκλησία του την κουβαλά με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του. Στα 13 αναποδογύρισε ο κόσμος μου», ανέφερε η τραγουδίστρια για τα δύσκολα εφηβικά της χρόνια.
«Με τα χρόνια είναι πάρα πολύ δύσκολο να μιλάς για τον εαυτό σου. Θέλω οι άνθρωποί μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου, να μου λένε τι είμαι και τι κάνω λάθος και σωστό. Πρέπει να το ακούω, δεν είναι όλη την ώρα ‘’τι πιστεύω’’. Τους το ζητάω».

Στη συνέχεια, η Έλενα Παπαρίζου δήλωσε πως «εγώ από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, που το ήξερε από πολύ μικρός. Για εμένα, είναι απόλυτα φυσιολογικό. Θα κρίνω εγώ γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι, βέβαια. Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα». Αφοπλίζοντας τους ακροατές, η κ. Παπαρίζου δήλωσε πως «ξέρουμε τι κάνει ένα στρέιτ ζευγάρι, όταν κλείνει τις πόρτες; Και εγώ στα 13 είχα αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου, μια φίλη μου, μου έλυνε όλες μου τις απορίες».

Τα πιο σημαντικά