Οικονόμου: «Τσίπρας και Δούρου θέλουν κλωτσιές και δρόμο»

6 Αυγούστου, 2018 7:18 ΜΜ
More videos

Την έντονη αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ προκάλεσαν οι δηλώσεις του βουλευτής της ΝΔ Βασίλη Οικονόμου στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Βασίλη Λυριτζή, σχετικά με τις φονικές πυρκαγιές στην Ανατολική Αττική.

Ο κ. Οικονόμου είπε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Τσίπρας και η κ. Δούρου «θέλουν κλωτσιές και δρόμο», ενώ τους κατηγόρησε ότι «κρύβονται» και υπογράμμισε πως «θα είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν ήξεραν για τα προβλήματα που υπήρχαν».

«Δύο εβδομάδες μετά την καταστροφή το αρμόδιο όργανο, το Περιφερειακό Συμβούλιο δεν έχει συνεδριάσει. Η κυρία που παριστάνει την περιφερειάρχη Αττικής κρύβεται. Την κυρία που δύο φορές την χρειαστήκαμε – στη Μάνδρα και στο Μάτι- και ήταν απούσα», επεσήμανε ο βουλευτής της ΝΔ και κατηγόρησε την Ρένα Δούρου ότι κρύβεται πίσω από την πυροσβεστική. “Δεν ντρέπεται να κρύβεται πίσω από την Πυροσβεστική η μικρή Πρωθυπουργός; “, σημείωσε.

«Δεν έχουμε δασολόγιο, δεν έχουμε κτηματολόγιο, αλλά αυτό το ξέραμε. Δεν πολιτεύτηκαν ο κ. Τσίπρας και η κ. Δούρου με αυτό το δεδομένο; Δεν το ήξεραν όταν κατέβηκε το 2014 η κυρία Δούρου και ο κύριος Τσίπρας το 2015; Θέλουν κλωτσιές και δρόμο. Και είναι εγκληματίες αν πουν ότι δεν τα ξέραμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

“Οι απειλές και οι χυδαιότητες που εξαπέλυσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό real fm, κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, και της Περιφερειάρχη Αττικής, Ρένας Δούρου, δεν έχουν καμία θέση στο δημόσιο διάλογο και την πολιτική αντιπαράθεση. Οι απειλές για “κλωτσιές” και οι λεκτικοί τραμπουκισμοί αποκαλύπτουν το επίπεδο τόσο του ίδιου, όσο και της παράταξης του” αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του.

Ακούστε το ηχητικό