Οικογένεια ξόδεψε 250 δολάρια για να αφαιρέσει όγκο από το χρυσόψαρό τους

Φεβ 11, 2017 4:08 ΠΜ
More videos

Όταν μια οικογένεια εντόπισε ένα εξόγκωμα στο πτερύγιο του 20χρονου χρυσόψαρού της, χρειάστηκε να επισκεφτούν μια γνωστή κτηνίατρο, την Φέι Μπέθελ. Η γιατρός έκανε επέμβαση στον Μπομπ το χρυσόψαρο και το έσωσε. Η γιατρός με έδρα το Νόρφολκ της Αγγλίας, χρειάστηκε 30 λεπτά για να αφαιρέσει τον όγκο. Η επέμβαση κόστισε περίπου 250 δολάρια.

«Η επιλογή ήταν να αφαιρέσουμε τον όγκο ή να του κάνουμε ευθανασία αλλά τώρα είναι υπέροχα. Οι ιδιοκτήτες του Μπομπ ήταν πολύ ευχαριστημένοι επειδή το χρυσόψαρο είναι μεγαλύτερο σε ηλικία από τα παιδιά τους και πλέον θεωρείται μέλος της οικογένειας.» αναφέρει η γιατρός.

Η κτηνίατρος χρησιμοποίησε ένα μικρό όργανο ελέγχου του καρδιακού παλμού, έδωσε αναισθητικό στο ψάρι και έκανε την επέμβαση με μικροχειρουργικό εξοπλισμό. «Είναι αρκετά περίπλοκο, επειδή τα πάντα είναι τόσο μικρά. Ο Μπομπ είναι το μεγαλύτερο ηλικιακά ψάρι που έχουμε χειρουργήσει. Τώρα είναι στο σπίτι και απολαμβάνει το κολύμπι για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες» αναφέρει.

Η γιατρός Μπέθελ προσθέτει: «Σίγουρα βλέπουμε τα κατοικίδια να ζουν περισσότερο. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο όταν βλέπεις έναν ιδιοκτήτη που θέλει να σώσει το κατοικίδιό του και είναι σπουδαίο να βοηθάς.»

Όταν μια οικογένεια είδε έναν όγκο στο πτερύγιο του 20 ετών χρυσόψαρού τη, επισκέφτηκαν την κτηνίατρο Φέι Μπέθελ.

Toll Barn Vets

Η γνωστή γιατρός έσωσε το ψαράκι κάνοντάς του επέμβαση 30 λεπτών που κόστισε 250 δοκάρια.

Toll Barn Vets

«Η επιλογή ήταν να αφαιρέσουμε τον όγκο ή να του κάνουμε ευθανασία αλλά τώρα είναι υπέροχα.»

Toll Barn Vets

Οι ιδιοκτήτες του Μπομπ ήταν πολύ ευχαριστημένοι επειδή το χρυσόψαρο πλέον καλά και θεωρείται μέρος της οικογένειας.»

Toll Barn Vets

Η κτηνίατρος χρησιμοποίησε ένα μικρό όργανο ελέγχου του καρδιακού παλμού, έδωσε αναισθητικό στο ψάρι και έκανε την επέμβαση με μικροχειρουργικό εξοπλισμό.

Toll Barn Vets

«Είναι αρκετά περίπλοκο, επειδή τα πάντα είναι τόσο μικρά.»

Toll Barn Vets

 Ο Μπομπ τώρα είναι στο σπίτι και απολαμβάνει το κολύμπι για πρώτη φορά μετά από εβδομάδες».

Toll Barn Vets

Σίγουρα βλέπουμε τα κατοικίδια να ζουν περισσότερο. Είναι πραγματικά πολύ ωραίο όταν βλέπεις έναν ιδιοκτήτη που θέλει να σώσει το κατοικίδιό του και είναι σπουδαίο να βοηθάς.»

Toll Barn Vets

[Toll Barn Veterinary Centre] [Facebook] [h/t]

Ακολουθήστε μας στο facebook: