Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
ΕλλάδαΟικογένεια Ρούλας Πισπιρίγκου – Αδίστακτη η συμπεριφορά των Παπαδόπουλου και Λύτρα

Οικογένεια Ρούλας Πισπιρίγκου – Αδίστακτη η συμπεριφορά των Παπαδόπουλου και Λύτρα

Στην αντεπίθεση περνούν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, εξαπολύοντας πυρά κατά δικηγόρων και τηλεοπτικών εκπομπών σχετικά με τα όσα έχουν συμβεί τους τελευταίους μήνες για την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών της οικογένειας Πισπιρίγκου-Δασκαλάκη στην Πάτρα.

Παράλληλα, η Δήμητρα Πισπιρίγκου και η Ελένη Λεγάτου παίρνουν θέση υπέρ του Αλέξη Κούγια στην κόντρα που έχει ξεσπάσει με τους Απόστολο Λύτρα και Όθωνα Παπαδόπουλο.

«Τις δύο τελευταίες ημέρες παρακολουθούμε έκπληκτοι την αδίστακτη συμπεριφορά των δικηγόρων Παπαδόπουλου και Λύτρα που προσπαθούν να πλήξουν την προσωπικότητα του κορυφαίου Έλληνα ποινικολόγου και δικηγόρου της κόρης και αδελφής μας Σ.Π., κου Αλέξη Κούγια, προσπαθώντας να εξουδετερώσουν την αξιοπιστία των οκτώ δημοσίων υπαλλήλων και όχι ιδιωτών ιατροδικαστών, οι οποίοι με την επιστημονική τους επάρκεια αποδεικνύουν την αθωότητα της κόρης και αδελφής μας», αναφέρουν σε δήλωσή τους.

«Και οι δύο αυτοί αδίστακτοι, όπως αποδεικνύεται, δικηγόροι, μόνο και μόνο για να επανέλθουν στη δημοσιότητα, κάνουν επιθέσεις στον κο Κούγια, διαδίδοντας μόνο ψέματα για το πώς ο κ Κούγιας ανέλαβε την υπεράσπιση της συγγενούς μας», προσθέτει η οικογένεια της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Στρέφουν τα βέλη τους κατά των δικηγόρων Παπαδόπουλου, Λύτρα και Ιωάννου, ενώ χαρακτηρίζουν ως «αδίστακτο ιδιώτη ιατροδικαστή» τον Γρηγόρη Λέων.

«Ο παντελώς άγνωστος μέχρι εκείνη την ημέρα Όθωνας Παπαδόπουλος μετεβλήθη σε καθημερινό συμπαρουσιαστή όλων των εκπομπών, ενώ μας διαβεβαίωνε ότι θα κάνει ασφαλιστικά μέτρα και αγωγές, για να σταματήσει αυτά τα λαϊκά δικαστήρια, χωρίς ποτέ να κάνει τίποτα και χωρίς να υποβάλει ούτε μια μήνυση, ούτε αγωγή, σε αυτούς που καθημερινά συκοφαντούσαν τη Ρούλα», επισημαίνουν η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε άλλο σημείο της επιστολής αναφέρουν τα εξής: «Το χειρότερο απ’ όσα διέπραξε εις βάρος μας ο αδίστακτος αυτός άνθρωπος, είναι ότι επί μήνες, εκτός του ότι μας παραπλανούσε ότι ετοιμάζει μηνύσεις και αγωγές, μας εξαπατούσε καθημερινά διαβεβαιώνοντάς μας ότι έχει εξασφαλίσει ιατροδικαστές, παθολογοανατόμους και καθηγητές πανεπιστήμιων, οι οποίοι θα ανέτρεπαν τα όσα ισχυρίζονται ο Λέων, ο Καρακούκης και ο Καλόγρηας και γι’ αυτό του καταθέσαμε στον προσωπικό τον λογαριασμό 10.000 ευρώ, αλλά όταν αρχίσαμε να τον παραπονιόμαστε, γιατί τόσους μήνες δεν έχει εμφανιστεί ούτε ένας ιατροδικαστής να υπερασπιστεί τη Σ.Η., μας απαντούσε, όπως αποδεικνύεται, ψέματα, ότι κανείς ιατροδικαστής δεν δέχεται να την υπερασπιστεί κατ ότι τα χρήματα Θα τα έδινε σε δύο ιατροδικαστές του εξωτερικού και έναν ιατροδικαστή Κύπρου και συγκεκριμένα στον Πανίκκο Στανρτανό και σε έναν καθηγητή τον πανεπιστημίου Κρήτης τον κο Αριστείδη Τσατσακη, οι οποίοι, όπως μας διαβεβαίωσε ο κ. Κούγιας, ουδέποτε έλαβαν χρήματα, για να συντάξουν έστω και μια απλή γνωμοδότηση, παρά το ότι είχαν την επιστημονική άποψη, την οποίαν διατηρούν και τώρα, ότι η Σ.Π. είναι αθώα».Τα πιο σημαντικά