Οικογένεια προσλαμβάνει φωτογράφο για την ακολουθεί στα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο

7 Δεκεμβρίου, 2018 12:20 ΠΜ
More videos

Μια οικογένεια ψάχνει για έναν φωτογράφο που θα την ακολουθήσει για 1 χρόνο στα ταξίδια της για να απαθανατίζει τις εμπειρίες της.

Ο μισθός που προσφέρουν είναι 90 χιλιάδες ευρώ συν τα έξοδα διατροφής, διαμονής και ταξιδιών. Στα ταξίδια θα συμπεριλαμβάνονται και ταξίδια εκτός Αγγλία μέχρι και 3 μήνες κάθε φορά.

Η οικογένεια έκανε αίτηση στην σελίδα εύρεσης φωτογράφων Perfocal επειδή ο προηγούμενος φωτογράφος τους έφυγε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και δεν έχουν καταφέρει να βρουν άλλον από το περασμένο Σεπτέμβριο.

H οικογένεια αναφέρει ότι θα ταξιδεύει πολλές φορές στα πολλά εξοχικά της και θα κάνει διακοπές στην Ευρώπη, την Αμερική, την Λατινική Αμερική και την Αυστραλία.

Η οικογένεια ζητά ο υποψήφιος φωτογράφος να έχει τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας στις lifestyle φωτογραφήσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται για την δουλειά θα περάσουν από μια αυστηρή συνέντευξη και θα ελεγχθεί πλήρως το ιστορικό τους. Επίσης, θα πρέπει να περάσει ένα Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένεια για να σιγουρευτούν ότι έχουν την κατάλληλη χημεία.

Ο φωτογράφος που θα επιλεγεί θα χρειαστεί να εργάζεται μέχρι και 10 ώρες την ημέρα και θα έχει 1 μήνα διακοπές.

Είναι σημαντικό ο φωτογράφος να μπορεί να αφήσει την ζωή του οποιαδήποτε στιγμή για να τους ακολουθήσει στα ταξίδια τους. Η οικογένεια αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι “μεγάλη απαίτηση.”

Εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα η οικογένεια προτιμάει να διατηρήσει την ανωνυμία της.

[dailymail]