Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024
διεθνήΟικογένεια προσλαμβάνει φωτογράφο για την ακολουθεί στα ταξίδια της σε όλο τον...

Οικογένεια προσλαμβάνει φωτογράφο για την ακολουθεί στα ταξίδια της σε όλο τον κόσμο

Μια οικογένεια ψάχνει για έναν φωτογράφο που θα την ακολουθήσει για 1 χρόνο στα ταξίδια της για να απαθανατίζει τις εμπειρίες της.

Ο μισθός που προσφέρουν είναι 90 χιλιάδες ευρώ συν τα έξοδα διατροφής, διαμονής και ταξιδιών. Στα ταξίδια θα συμπεριλαμβάνονται και ταξίδια εκτός Αγγλία μέχρι και 3 μήνες κάθε φορά.

Η οικογένεια έκανε αίτηση στην σελίδα εύρεσης φωτογράφων Perfocal επειδή ο προηγούμενος φωτογράφος τους έφυγε λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και δεν έχουν καταφέρει να βρουν άλλον από το περασμένο Σεπτέμβριο.

H οικογένεια αναφέρει ότι θα ταξιδεύει πολλές φορές στα πολλά εξοχικά της και θα κάνει διακοπές στην Ευρώπη, την Αμερική, την Λατινική Αμερική και την Αυστραλία.

c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b 15

Η οικογένεια ζητά ο υποψήφιος φωτογράφος να έχει τουλάχιστον 5 χρόνια εμπειρίας στις lifestyle φωτογραφήσεις.

Όσοι ενδιαφέρονται για την δουλειά θα περάσουν από μια αυστηρή συνέντευξη και θα ελεγχθεί πλήρως το ιστορικό τους. Επίσης, θα πρέπει να περάσει ένα Σαββατοκύριακο μαζί με την οικογένεια για να σιγουρευτούν ότι έχουν την κατάλληλη χημεία.

Ο φωτογράφος που θα επιλεγεί θα χρειαστεί να εργάζεται μέχρι και 10 ώρες την ημέρα και θα έχει 1 μήνα διακοπές.

c81e728d9d4c2f636f067f89cc14862c 11

Είναι σημαντικό ο φωτογράφος να μπορεί να αφήσει την ζωή του οποιαδήποτε στιγμή για να τους ακολουθήσει στα ταξίδια τους. Η οικογένεια αντιλαμβάνεται ότι αυτό είναι “μεγάλη απαίτηση.”

Εξαιτίας της δουλειάς του πατέρα η οικογένεια προτιμάει να διατηρήσει την ανωνυμία της.

[dailymail]Τα πιο σημαντικά