Τετάρτη, 17 Ιουλίου 2024
ΕλλάδαOι ξενοδόχοι της Αράχωβας απαντούν στο cancel - Η αναφορά στη Σαλαμίνα...

Oι ξενοδόχοι της Αράχωβας απαντούν στο cancel – Η αναφορά στη Σαλαμίνα και τη γuναικοκτονiα της 43χρονης

Οι ξενοδόχοι της Αράχωβας απαντούν στο #CancelArachova. “Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία”, αναφέρουν μεταξύ άλλων.

Οργή και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει ο βάναυσος θάνατος του Όλιβερ στην Αράχωβα, με εκατοντάδες πολίτες, κυρίως μέσω social media, να καλούν σε μποϊκοτάζ της περιοχής (#CancelArachova), αφήνοντας αιχμές για πιθανή συγκάλυψη του εγκλήματος.

Από την πλευρά τους, οι ξενοδόχοι της περιοχής κάνουν λόγο για “μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας”, ξεκαθαρίζοντας πως ουδεμία σχέση έχουν με την “αποτρόπαια αυτή πράξη”. Όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, “δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια! Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!“.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του Συλλόγου Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας:

“Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα – Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες – blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!! Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/ς.

Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!!!!

Με τη λογική αυτή μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας καθώς και οι επιχειρηματίες της, τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!

Με εκτίμηση
Καλούσα Ναυπακτίτου
Πρόεδρος Ξενοδόχων και
Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας”

Το χρονικό της κτηνωδίας

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής (26/11), όταν ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ επέστρεψε στο σπίτι του και άφησε για λίγο το σκυλί του να βγει έξω στην αυλή, καθώς ήθελε να πάει βόλτα.

Ενώ το περίμενε να επιστρέψει, το σκυλάκι δεν εμφανίστηκε ποτέ. Τότε, η οικογένεια ξεκίνησε να το ψάχνει μέχρι τα ξημερώματα στους δρόμους.

Μερικές ώρες μετά, το βράδυ της Δευτέρας ενημέρωσαν τον ιδιοκτήτη του πως το ζώο εντοπίστηκε σχεδόν ημιλιπόθυμο και βαριά κακοποιημένο. Ο Όλιβερ έφερε χτυπήματα στο κεφάλι, είχε τα πλευρά του σπασμένα και είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά με αιχμηρό αντικείμενο.

Το σκυλάκι εντοπίστηκε και με δεμένο το στόμα. Τα τραύματα του Όλιβερ ήταν βαριά και δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ συνεχίζουν να αναζητούνται ο/οι δράστης/ες της αρρωστημένης αυτής πράξης.

Τα πιο σημαντικά