Οι ξεκάθαροι συμβολισμοί Τσίπρα! Το καταπράσινο φόντο και ο ήλιος που θα σηκωθεί πάνω από την Ελλάδα

19 Σεπτεμβρίου, 2021 12:09 ΠΜ
More videos

Με ξεκάθαρους… πράσινους συμβολισμούς η ομιλία και γενικότερα η παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα στην 85η ΔΕΘ και πρόδηλα «ανοίγματα» στους ψηφοφόρους που παραδοσιακά υποστήριζαν το ΠΑΣΟΚ.

Η αρχή έγινε με το-ανά διαστήματα καταπράσινο φόντο κατά τη διάρκεια της ομιλίας του.

Μάλιστα, ήταν τόσο πασιφανές, που μέχρι και ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος παρακολούθησε από την τηλεόραση την ομιλία, το σχολίασε ως εξής:

«Έβαλα να δω λίγο την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και νόμιζα ότι βλέπω ΠΑΣΟΚ…πάνε και τα κόκκινα και τα ροζ και τα πορτοκαλί…μόνον πράσινα όλα πίσω του…».

Εν συνεχεία, με όσα είπε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας και τη φράση «προοδευτική» που βγήκε πολλές φορές από το στόμα του. Εξάλλου, όπως, ο ίδιος δεσμεύτηκε «η επόμενη προοδευτική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ασχέτως εάν σε αυτήν θα συμμετέχουν κι άλλα πολιτικά κόμματα θα συμπεριλάβει και πρόσωπα από την κοινωνία που έχουν διακριθεί για τη συμμετοχή τους, τη δράση τους ή τη συμβολή τους στην επιστήμη».

Και τέλος για να κάνει πιο ξεκάθαρο το «κάλεσμά» του και το ακροατήριο στο οποίο απευθύνεται, ο Αλέξης Τσίπρας έκλεισε την ομιλία του με τη φράση: «Να είστε βέβαιοι ότι είμαστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να αναλάβουμε και πάλι το βάρος της ευθύνης. Για να σηκώσουμε τον ήλιο πάνω από την Ελλάδα» και μάλλον όλοι κατάλαβαν σε ποιόν ήλιο αναφερόταν!

Ακολουθήστε μας στο facebook: