Οι τελευταίες χλιδάτες καλοκαιρινές διακοπές του Ριχάρδου σε Σύρο και Μύκονο

29 Νοεμβρίου, 2018 5:27 ΜΜ
More videos

Το προφίλ που διατηρεί στο Facebook ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος, που συνελήφθη για το κύκλωμα λαθρεμπορίας χρυσού, δείχνει πως είχε… ακριβά γούστα.

Talk of the town έχει γίνει από χθες η είδηση της σύλληψης του ενεχυροδανειστή Ριχάρδου και η απόλυτη χλιδή μέσα στην οποία ζούσε όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες που ο ίδιος ανέβαζε στο προφίλ του στο facebook αλλά και σε προφίλ φίλων του.

Όπως φαίνεται O Δημήτρης – Ριχάρδος Μυλωνάς, όπως είναι το πλήρες του όνομα του, είχε μεγάλη αδυναμία στη σαμπάνια,τις διακοπές, στα μπουζούκια και στα….ακριβά γούστα!

Αίσθηση κάνει η φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος, φέτος το καλοκαίρι, όπου κρατάει στα χέρια του ένα ποτήρι σαμπάνιας και έχει δίπλα του ένα μπουκάλι σαμπάνιας σε γνωστό παραλιακό beach bar στο Κίνι της Σύρου, παρέα με γνωστό επιχειρηματία, που επίσης είναι λάτρης της Σύρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο ενεχυροδανειστής Ριχάρδος είχε επισκεφτεί το νησί της Σύρου, με την πολυτελή θαλαμηγό του, στην οποία μάλιστα δεν δίσταζε να δαπανήσει 360.000 για να την επισκευάσει.

Μετά τις διακοπές στην Σύρο, σειρά είχε το κοσμοπολιτικό νησί των ανέμων, η Μύκονος όπου είχε την ευκαιρία να ξεσαλώσει και να σπαταλήσει, «υπέρογκα ποσά» σε γνωστά εστιατόρια και beach Bar του νησιού.