Σάββατο, 20 Ιουλίου 2024
διεθνήOι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε...

Oι συμμαθητές ενός 6χρονου αυτιστικού μαθητή δεν ήρθαν στο πάρτι του. Τότε η αστυνομία έστησε ένα ξέφρενο πάρτι που ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ!

Ξημερώματα 8ης Φεβρουαρίου ο μικρός Glenn που πάσχει από αυτισμό ξύπνησε με ανυπομονησία.

Εκλεινε τα 6 και θα τα γιόρταζε με ένα μεγάλο πάρτι, στο σπίτι του, μαζί με τους συμμαθητές του. Ωστόσο κανένα από τα 16 παιδιά της τάξης του δεν ήρθε.

a 3 7

«Από τη στιγμή που ο γιος μου ξύπνησε με ρωτούσε συνέχεια πόσα λεπτά έχουν μείνει ακόμα μέχρι να φανούν οι φίλοι του» δήλωσε η 25χρονη μητέρα, προσθέτοντας ότι ο γιος της δάκρυσε,  όταν έμαθε ότι κανένας τους τελικά δεν θα έρθει.

a 1 10

Η Ashlee Buratti για να εκφράσει την αγανάκτηση της έγραψε στο Facebook και ανέβασε ένα σχόλιο σε σελίδα με τα τοπικά νέα της πόλης στην οποία είναι εγγεγραμμένοι περισσότεροι από 10.000 κάτοικοι.

a 2 10

«Ξέρω, ότι αυτό που γράφω είναι ίσως ανόητο, για να σας απασχολήσει, αλλά η καρδιά μου ραγίζει για τον γιο μου. Κάλεσε όλη την τάξη του, 16 παιδιά για τα γενέθλιά του σήμερα. Κανένα παιδί δεν ήρθε», έγραψε.

a 6 4

Τη δημοσίευση της είδαν άγνωστες μανάδες και προθυμοποιήθηκαν να φέρουν τα παιδιά τους. Το είδε και ο σερίφης της περιοχής Osceola στη Φλόριντα, και ζήτησε άμεσα τη διεύθυνση του σπιτιού, διατάζοντας ένα ελικόπτερο να πετάξει πάνω από το σπίτι της οικογένειας.

a 7 1Σε χρόνο ρεκόρ στήθηκε από τους Αστυνομικούς και τους Πυροσβέστες η «επιχείρηση Πάρτι», με τους άνδρες να περνάνε από το σπίτι με τα οχήματα και τις μοτοσικλέτες τους και να δίνουν δώρα στο παιδί.

a 53

Ενα ελικόπτερο πέταξε σε χαμηλό ύψος για να μπορέσει ο Glenn να δει τους πιλότους να τον χαιρετούν.

a 72

a 65 2

Στο πάρτι το οποίο ο μικρός δεν θα ξεχάσει ποτέ εμφανίστηκαν 15 παιδάκια και 25 ενήλικοι, όλοι απρόσκλητοι.

a 527 19

VIA DAILYMAIL

Τα πιο σημαντικά