Οι σχέσεις που είχε η Μενεγάκη πριν τους γάμους της – «Ας ήμασταν όλη μέρα μαζί…»

9 Δεκεμβρίου, 202110:57 ΜΜ
More videos

Μία απρόσμενη αποκάλυψη έκανε το μεσημέρι της Πέμπτης (9/12) μέσα από την εκπομπή της η Ελένη Μενεγάκη, η οποία αναφέρθηκε στις σχέσεις που είχε πριν ακόμα παντρευτεί τον Γιάννη Λάτσιο και στη συνέχεια τον αγαπημένο της Ματέο Παντζόπουλο.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη εξήγησε πως ποτέ της πριν παντρευτεί δεν ήθελε να μένει με κάποιον από τους συντρόφους της. Προτιμούσε πάντα να έχει το δικό της σπίτι και ο καθένας τον προσωπικό του χώρο, ενώ πριν από λίγο ενοχλήθηκε έντονα στην εκπομπή της.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τις σχέσεις της

«Εμένα δεν μου άρεσε να μένω με κάποιον μαζί. Θέλω να ήταν επιλογή μας. Ως ελεύθερη μιλάω. Ήθελα να έχω το νοικιασμένο μου σπίτι και να έχει το νοικιασμένο του σπίτι. Ας ήμασταν όλη μέρα μαζί αλλά όχι με το ζόρι να είμαστε μαζί εκεί κάθε βράδυ. Έκανα σχέση και τρία χρόνια, έκανα σχέση και δύο χρόνια. Και στα τρία και στα δύο ήθελα να έχει ο καθένας το σπίτι του. Έτσι το έβλεπα εγώ»

“Δεν έχω κάνει Bachelor γιατί…” – Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τους δύο γάμους που έκανε στο παρελθόν

Σε μια αποκάλυψη για τους δυο της γάμους που έκανε στο παρελθόν προχώρησε η Ελένη Μενεγάκη κατά την διάρκεια της σημερινής (8/12) της εκπομπής.

Όλοι οι συνεργάτες της εκπομπές μίλησαν για τις δικές τους εμπειρίες από bachelor, με αφορμή την πρεμιέρα της ταινίας The Black Bachelor που έγινε το βράδυ της Τρίτης (7/12).

Η Ελένη Μενεγάκη με την σειρά της λοιπόν αποκάλυψε πως δεν έκανε bachelor είναι γιατί και τις δυο φορές που παντρεύτηκε ο γάμος ήταν καθημερινή και δούλευε.

«Εγώ… όχι, ούτε μια ούτε δυο. Καμία. Δεν έχω κάνει bachelor, δεν θα είχα θέμα να το πω. Δεν είμαι κατά πάντως απλά και τις δυο φορές που παντρεύτηκα ήταν καθημερινή. Δούλευα. Δούλευα, πήγα έβαλα ένα νυφικό, ξαναπήγα… Το έχω στο μυαλό μου λίγο αλλιώς, ότι πρέπει να είσαι και λίγο χαλαρός, δεν είναι να πας στη δουλειά σου και να πεις «τι έχουμε σήμερα, α να πάμε και σε ένα bachelor και αύριο και έναν γάμο» αποκάλυψε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη, ενώ μια απίστευτη αποκάλυψη έκανε και για τα παιδιά της.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News