Τρίτη, 23 Απριλίου 2024
ΕλλάδαΟι προσεuχές έπıασαν: Τα κατάφερε η 22χρονη κοπέλα που μαχαıρώθnκε στην Ερμού...

Οι προσεuχές έπıασαν: Τα κατάφερε η 22χρονη κοπέλα που μαχαıρώθnκε στην Ερμού από Ιρακıνό

Σήμερα, το Σάββατο, ο Ιρακινός δράστης παρουσιάστηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών, αφού επιτέθηκε με το μαχαίρι σε μία νεαρή κοπέλα. Η νεαρή κοπέλα περπατούσε για να φτάσει στη δουλειά της το μεσημέρι, στην πολυσύχναστη οδό Ερμού.

Σε βάρος του δράστη συντάχθηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, συμπληρωμένη με την κατηγορία της κατοχής και χρήσης όπλου. Αποφασίστηκε επίσης παράταση προθεσμίας για την υποβολή της απολογίας του την επόμενη Τρίτη.

choris titlo 1

Η 22χρονη

Παράλληλα, σύμφωνα με αναφορές, η 22χρονη εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Παρότι δεν χρειάζεται μηχανική υποστήριξη αναπνοής, οι πληγές που προκλήθηκαν από το μαχαίρι παραμένουν σοβαρές.
Η νεαρή κοπέλα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση την προηγούμενη ημέρα λόγω ρήξης διαφράγματος και σοβαρών τραυμάτων στον πνεύμονα, συμπεριλαμβανομένου ενός σπασμένου πλευρού. Οι ιατροί εκτιμούν ότι το σακίδιο που φορούσε στην πλάτη της αποτέλεσε προστασία, καθώς το μαχαίρι δεν πέρασε προς την καρδιά αλλά πλήγωσε μόνο το σώμα της στην περιοχή της μέσης.

tilestwra 70 1

Από την πλευρά του ο Ιρακινός δράστης, ο οποίος φαίνεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά θέματα σύμφωνα με πληροφορίες, δήλωσε στις αρχές ότι: «η κοπέλα ήταν κατάσκοπος και με παρακολουθούσε. Την μαχαίρωσα για να την αποφύγω».

Τα πιο σημαντικά