Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024
διεθνήΟι μuστικές συναντήσεις του Καρόλου με την Κέιτ Μίντλετον

Οι μuστικές συναντήσεις του Καρόλου με την Κέιτ Μίντλετον

Στέκεται στο πλευρό της και την στηρίζει στη μάχη κατά του καρκίνου

Ενωμένοι σαν μια γροθιά είναι ο βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον. Τους δυο τους, τούς ενώνει εκτός από τη βαθιά εκτίμηση και την αγάπη, η μάχη που δίνουν με τον καρκίνο, η οποία, σε μια εξωφρενική σύμπτωση, έχει συμπέσει χρονικά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, o Κάρολος είχε ένα ιδιωτικό γεύμα με τη νύφη του μια μέρα πριν αποκαλύψει εκείνη ότι διαγνώστηκε με καρκίνο. 

Κέιτ Μίντλετον Κάρολος 1

Ο βασιλιάς της Αγγλίας ταξίδεψε από το Κάστρο του Μπαλμόραλ στο Ουίνδσορ την περασμένη Πέμπτη για να συμπαρασταθεί στην Κέιτ, την αδυναμία στην οποία δεν έχει κρύψει ποτέ.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ: «Βράχος» δίπλα στην Κέιτ που μάχεται τον καρκίνο

Όπως ανέφερε δημοσίευμα της Sun, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ήθελε να συζητήσει με τον πεθερό της το πώς αντιμετωπίζει εκείνη τον αγώνα της ενάντια στην ασθένεια. 

Κέιτ Μίντλετον Κάρολος 2

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Κέιτ συζήτησε με τον βασιλιά Κάρολο και για το βίντεο με το οποίο σχεδίαζε να ανακοινώσει στους Βρετανούς τα νέα για την υγεία της.

Πριν από μερικούς μήνες και πάλι ο Κάρολος είχε πάει στο δωμάτιο, όπου νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον μετά την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα, στην οποία είχε υποβληθεί. Και ο ίδιος νοσηλευόταν την ίδια περίοδο στο ίδιος νοσοκομείο, μετά από επέμβαση προστάτη, στην οποία διαπιστώθηκε ότι πάσχει επίσης από καρκίνο.

Κέιτ Μίντλετον Κάρολος 3

Ο Κάρολος άλλωστε αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της συγκινητικής εξομολόγησης της Κέιτ, δήλωσε περήφανος για εκείνη και για το θάρρος που έδειξε να μοιραστεί το πρόβλημα της υγείας της με τον Βρετανικό λαό.

Κέιτ Μίντλετον: Πολύ συγκινημένη από τα μηνύματα υποστήριξης

Παράλληλα, η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δήλωσαν, μέσω του εκπροσώπου του παλατιού του Κένσιγκτον, πολύ συγκινημένοι από τα μηνύματα υποστήριξης που έχουν λάβει έως τώρα.

Κέιτ Μίντλετον Κάρολος 4

«Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα είναι πάρα πολύ συγκινημένοι από τα ευγενικά μηνύματα του κόσμου στο Ηνωμένο Βασίλειο, σε όλη την Κοινοπολιτεία και σε όλον τον κόσμο, σε σχέση με το μήνυμα της Αυτής Βασιλικής Υψηλότητας», ανέφερε και συμπλήρωσε:

Κέιτ Μίντλετον Κάρολος 5

«Είναι εξαιρετικά συγκινημένοι από τη ζεστασιά και την υποστήριξη του κόσμου και είναι ευγνώμονες για την κατανόηση του αιτήματός τους για σεβασμό της ιδιωτικότητας αυτήν την περίοδο».

Τα πιο σημαντικά