Οι Μουσουλμάνοι εναντίον του Μακρόν – Μποϊκοτάρουν τα γαλλικά προϊόντα και καίνε γαλλικές σημαίες

25 Οκτωβρίου, 202010:47 ΠΜ

Η κρατική εταιρεία σούπερ μάρκετ του Κατάρ σε δήλωση που έκανε στο λογαριασμό της στο Twitter ανέφερε πως “Εμείς ως μία εθνική εταιρεία, εργαζόμαστε έχοντας ένα όραμα σύμφωνο με την θρησκεία μας και υπηρετώντας την πατρίδα μας, την πίστη μας και τις επιθυμίες των πελατών μας”.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι μέχρι νεοτέρας ανακοίνωσης, άρχισαν αφαιρούνται όλα τα γαλλικά προϊόντα από τα ράφια των καταστημάτων, και αναφέρεται πως “Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια και την ευαισθησία σας”.

Μετά από τις δηλώσεις του προέδρου της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν και τη δημοσίευση σε κάποιες εφημερίδες γελοιογραφιών με τον Προφήτη Μωάμεθ, κάποιες επιχειρήσεις στο Κατάρ αποφάσισαν να κατεβάσουν από τα ράφια τους τα γαλλικά προϊόντα.

Το Πανεπιστήμιο του Κατάρ ως αντίδραση προς τη Γαλλία, αποφάσισε να αναστείλει την Εβδομάδα Γαλλικού Πολιτισμού. στη σχετική ανακοίνωση του πανεπιστημίου στα social media αναφέρεται πως είναι απαράδεκτη οποιαδήποτε προσβολή κατά των συμβόλων του Ισλάμ, της πίστης και των ιερών του. Για αυτό το λόγο η διοίκηση του πανεπιστημίου του Κατάρ ανέστειλε επ΄αόριστο την Εβδομάδα Γαλλικού Πολιτισμού.

Δείτες τις αναρτήσεις στο twitter:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News