Οι Κρητικοί που έγιναν γνωστοί με το τραγούδι «Μην πολεμάς τον Έλληνα» μιλούν

20 Απριλίου, 20186:45 ΜΜ
More videos

Με το δικό τους μοναδικό τρόπο έστειλαν το μήνυμά τους για την Ελλάδα οι Κρητικοί Μανώλης Τιτάκης και Κώστας Χειλάς και έγιναν… viral. Το τραγούδι “Μην πολεμάς τον Έλληνα” που οπτικοποιήθηκε με γυρίσματα στο Ρογδιανό φαράγγι – τρεις εκκλησιές κατάφερε να ξεσηκώσει τον κόσμο και να ξεπεράσει τις 500.000 προβολές. Με λύρα και ασκομαντούρα, σε ένα άκρως κρητικό τοπίο, ντυμένοι παραδοσιακά, οι Κρητικοί εμπνέουν και στέλνουν τα δικά τους μήνυμα προς όλη την κοινωνία και όλους τους Έλληνες!

Ο Μανώλης Τιτάκης και ο Κώστας Χειλάς βρέθηκαν σήμερα στην εκπομπή Tatiana Live και μίλησαν στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα όσα αντιπροσωπεύει αυτό το τραγούδι που έχει ξεσηκώσει τους Έλληνες. “Κατά βάθος το πιστεύαμε ότι θα το αγαπήσει ο κόσμος. Ο στίχος και η μουσική, πρώτα από όλα άγγιξε εμάς και έπειτα τον κόσμο και επαληθευτήκαμε”, ανέφερε ο Μανώλης Τιτάκης.

“Υπάρχει η ανάγκη του Έλληνα να τονωθεί το ηθικό του. Δεν είναι ένας που μας πολεμά, αλλά πολλοί. Πρέπει να αντισταθούμε. Εμείς το κάνουμε μέσα από τη μουσική μου”, συμπλήρωσε ο Κώστας Χειλάς.

Δες όλα όσα είπαν στην Tatiana Live:

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News