Οι Ιταλοί πέρασαν τον Σάμιουελ Τζάκσον και τον Μάτζικ Τζόνσον για μετανάστες

22 Αυγούστου, 20176:08 ΠΜ

Ο ηθοποιός, Samuel L. Jackson, και ο πρώην μπασκετμπολίστας του NBA, Magic Johnson, έκαναν τις διακοπές τους στην Ιταλία και αφού έκαναν τα ψώνια τους είπαν να ξεκουραστούν σε ένα παγκάκι.

Όλα καλά μέχρι εδώ.

Τα πράγματα άρχισαν να γίνονται περίεργα, όταν ένας κωμικός έφτιαξε με την φωτογραφία τους με λεζάντες, γράφοντας (για πλάκα): «Με τους πόρους της Boldrini ψωνίζουν στο Forte dei Marmi, Prada με τα δικά μας 35 ευρώ. Μοιραστείτε αυτή την φωτογραφία αν είστε έξαλλοι».Και αυτό έκαναν πολλοί Ιταλοί, οι οποίοι πίστεψαν ότι οι μετανάστες ξοδεύουν τα χρήματά τους για να αγοράσουν ακριβά ρούχα και παπούτσια. H ανάρτηση έχει πάνω από 1.900 κοινοποιήσεις και αν και δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ακριβώς πόσοι κατάλαβαν το αστείο και πόσοι όχι, σχόλια όπως «ντροπή» και «αηδία» που υπάρχουν κάτω από την ανάρτηση μας κάνουν να έχουμε λίγη πίστη στο χιούμορ των ανθρώπων στο διαδίκτυο.

Η λεζάντα αυτή αναφέρεται στην Laura Boldrini, President of the Chamber of Deputies of Italy, η οποία έχει δεχτεί κριτική για την ανοιχτή πολιτική της σχετικά με το μεταναστευτικό.

Επιπλέον, λανθασμένα έχει ακουστεί ότι οι μετανάστες λαμβάνουν καθημερινά 35 ευρώ από τα χρήματα των φορολογούμενων, κάτι που έχει χαρακτηριστική ως ψευδής είδηση πολλές φορές.

[huffpost]

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News