Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024
διάφοραΟι Έλληνες μαθητές στέλνουν πανελλήνιο μήνυμα: «Ελλάς, Eλλάς, ή ταν ή επί...

Οι Έλληνες μαθητές στέλνουν πανελλήνιο μήνυμα: «Ελλάς, Eλλάς, ή ταν ή επί τας»

«Ήρθαμε να φωνάξουμε για την Μακεδονία. Γιατί η Μακεδονία είναι μία και είναι ελληνική», δηλώνουν υπερήφανα οι Έλληνες μαθητές. Στην Μακεδονία, αλλά και στα υπόλοιπα σχολεία της Ελλάδας η αντίδραση για το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας και την προδοτική συμφωνία είναι μεγάλη, και γίνεται έκδηλη με μαζικές καταλήψεις για το Εθνικό θέμα της Μακεδονίας.

«Η νεολαία ξύπνησε, δεν θα επιτρέψουμε καμία κυβέρνηση να ξεπουλήσει αυτό το όνομα, και σε καμία περίπτωση δεν θα το βάλουμε κάτω, θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο» λένε οι μαθητές που απέχουν από τα μαθήματά τους και έχουν καταλάβει δεκάδες σχολεία.

«Θέλουμε να παρακινήσουμε τη νεολαία και να ευαισθητοποιήσουμε μαθητές και σχολεία ότι είναι σημαντικό πρόβλημα» επισημαίνουν οι μαθητές.

Τις τελευταίες ημέρες έχει ξεκινήσει μια «καμπάνια» με μηνύματα sms και events στο Facebook, με την οποία οι μαθητές καλούνται να προβούν σε πανελλαδικές καταλήψεις την προσεχή Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου καθώς και στην πραγματοποίηση πορείας.

Στο σχετικό sms, που φέρεται ότι διακινείται από… κινητό σε κινητό:

«Εκτακτο. Την επόμενη Πέμπτη 29/11 κάλεσμα για πανελλαδική κατάληψη σε όλα τα σχολεία της χώρας με θέμα εθνικά θέματα, Μακεδονικό, Κατσίφας και Β. Ηπειρος. Μιλήστε με όλοι με τα 15μελή σας και τους συλλόγους γονέων και κανονίστε την κατάληψη. Μην φοβάστε για ποινικά θέματα. Δεν υπάρχει ανησυχία».

event makedonia iefimerida

sms katalipseis iefimerida

Στο δρόμο βγήκαν οι μαθητές της Λάρισας

Σήμερα μαθητές της Λάρισας βγήκαν στον δρόμο, στην προσπάθεια τους, από το λίγο που μπορούν να δείξουν ότι είναι ενάντιοι στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι μαθητές της Λάρισας, πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Ταχυδρομείου, στο κέντρο της πόλης και φώναξαν συνθήματα υπέρ της Ελληνικότητας και της μοναδικότητας της Μακεδονίας.

Παράλληλα, ζήτησαν την ακύρωση της συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής και της Σκοπιανής κυβέρνησης.

Δείτε βίντεο του onlarissa.gr από την συγκέντρωση των μαθητών:

Τα πιο σημαντικά