«Οι εικόνες είναι σπαρακτικές…» – Άσχημα ψυχολογικά η Κατερίνα Καινούργιου με τον πόλεμο στην Ουκρανία

25 Φεβρουαρίου, 2022 5:38 ΜΜ
More videos

Η Κατερίνα Καινούργιου χθες (24/2) βρέθηκε εκτός αέρα με την εκπομπή Super Κατερίνα, λόγω των εξελίξεων στην Ουκρανία και έτσι το πρωί της Παρασκευής (25/2), μέσα από την εκπομπή της θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για τα φρικτά αυτά γεγονότα που συμβαίνουν δίπλα μας.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, πριν αρχίσει με τη ροή της εκπομπής ξεκαθάρισε πως όλα όσα παρακολουθούμε από εχθές αποτελούν «γροθιά» στο στομάχι.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε το σοκ της με τα όσα γίνονται από το πρωί της Πέμπτης στην Ουκρανία, ενώ και στη συνέχεια, η θεματολογία της εκπομπής της βρέθηκε γύρω από αυτό το θέμα.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έκρυψε το σοκ της με τα όσα γίνονται από το πρωί της Πέμπτης στην Ουκρανία, ενώ και στη συνέχεια, η θεματολογία της εκπομπής της βρέθηκε γύρω από αυτό το θέμα.

Τα λόγια της Κατερίνας Καινούργιου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

«Λόγω των συγκλονιστικών εξελίξεων χθες δεν ήμασταν μαζί σας, σήμερα όμως είμαστε εδώ και εννοείται πως οι σκέψεις μας είναι στους συνανθρώπους μας στην Ουκρανία. Οι εικόνες είναι σπαρακτικές, είναι γροθιά στο στομάχι. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος από εσάς που να μην έχει συγκλονιστεί με αυτήν την τραγωδία που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου για τον πόλεμο στην Ουκρανία

Οι εξελίξεις στην Ουκρανία μέχρι στιγμής είναι άκρως δραματικές καθώς μετά από την απόφαση του προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν να εισβάλει στα ανατολικά, με αποτέλεσμα η ροή των προγραμμάτων των καναλιών να αλλάξει προκειμένου να υπάρξει αναλυτικότερη ενημέρωση για το τι συμβαίνει.

Έτσι λοιπόν η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, το πρωί 24/02 δεν βγήκε στον αέρα . Πιο συγκεκριμένα, την ανακοίνωση έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το «Happy Day», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τα πράγματα εξελίσσονται με δραματικό τρόπο, γι’ αυτό ο ALPHA αποφάσισε να αλλάξει την ροή του. Δεν θα βγει η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, θα έχουμε έκτακτη εκπομπή».

Με αφορμή τα όσα συμβαίνουν, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε μια ανάρτηση γράφοντας χαρακτηριστικά: «Ξημέρωσε μια μαύρη μέρα για την ανθρωπότητα….».