Οι χαμηλές πτήσεις τηλεθέασης της Μαλέσκου έφεραν γκρίνιες στον ΣΚΑΪ

7 Σεπτεμβρίου, 2021 11:41 ΜΜ
More videos

Ακόμη δεν ξεκίνησαν καλά καλά και άρχισαν οι… πονοκέφαλοι για τα νούμερα τηλεθέασης, με τους υπευθύνους του ΣΚΑΙ και της εκπομπής «Love it» με την Ιωάννα Μαλέσκου να βλέπουν πτωτικές τάσεις στους πίνακες τηλεθέασης την εβδομάδα που μας πέρασε!

Συγκεκριμένα, το «Love it», που την πρώτη εβδομάδα προβολής του ουσιαστικά έπαιζε μόνο του χωρίς ανταγωνισμό (μια και δεν είχαν κάνει πρεμιέρα οι… απέναντι), δεν κατάφερε να κρατήσει τα νούμερα της πρεμιέρας, που κυμάνθηκαν σε μέσο όρο στο νεανικό κοινό 21,7% ποσοστό τηλεθέασης.

Μάλιστα από τη δεύτερη μέρα παρουσίασε σημαντική πτώση, με αποτέλεσμα την τελευταία μέρα της εβδομάδας στο δυναμικό κοινό να σημειώνει μέσο όρο τηλεθέασης 13,5%. Ετσι με το… καλημέρα άρχισε η γκρίνια στους διαδρόμους του καναλιού στο Φάληρο, με τους υπευθύνους του Σκάι να χτυπούν καμπανάκι στην ξανθιά παρουσιάστρια.

241313636 931356634262325 2912779163897707687 n

Υπήρξε και… μουρμούρα

Στα μέσα της περασμένης εβδομάδας πραγματοποιήθηκε σύσκεψη ανάμεσα σε υψηλόβαθμα στελέχη και την Ιωάννα Μαλέσκου, όπου μεταξύ άλλων υπήρξε και… μουρμούρα για την παρουσίαση του backstage υλικού από το «Big Brother», που παίζει αποκλειστικά στην εκπομπή της!

Βλέπετε άπαντες είχαν ποντάρει στο reality της κλειδαρότρυπας και του εγκλεισμού και έτσι το ντόμινο της γκρίνιας σκάει και στα παρασκήνια του «Love it», αφού αν δεν ανέβουν τα νούμερα του «Big Brother», η Μαλέσκου θα παρουσιάζει υλικό από ένα reality που το τηλεοπτικό κοινό τού έχει γυρίσει ήδη την πλάτη!

Ακόμη και όταν η Μαλέσκου έκανε γκεστ εμφάνιση στο δεύτερο live του reality, τα ποσοστά στους πίνακες τηλεθέασης ήταν ο «καθρέφτης» της εσωστρέφειας και της γκρίνιας!
Το βράδυ της Παρασκευής 3 Σεπτεμβρίου το «Big Brother» έκανε 13,3% στο δυναμικό κοινό και 13% στο σύνολο. Οταν το live ξεκίνησε είχε μονοψήφιο νούμερο (8,8%) στο δυναμικό κοινό και στην κορύφωσή του έπιασε το 18%, αφού όμως είχε τελειώσει το επεισόδιο της νέας σειράς του Ανδρέα Γεωργίου «Η γη της ελιάς» που είχε απέναντί του!