Οι αθλητές κι οι αθλήτριές μας συνεχίζουν να μας κάνουν περήφανους και αυτό το καλοκαίρι!

18 Αυγούστου, 20223:08 ΜΜ
More videos

Κατερίνα Στεφανίδη, Μίλτος Τεντόγλου, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και Απόστολος Χρήστου κατέκτησαν πληθώρα μεταλλίων τόσο στο Ευρωπαϊκο Πρωτάθλημα Στίβου, όσο και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης.

Η Στεφανίδη κατέκτησε το βράδυ της Τετάρτης το 4ο συνεχόμενο μετάλλιό της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, κατακτώντας το ασημένιο με επίδοση 4,75μ. στο άλμα επί κοντώ! Αποτελεί το 2ο ασημένιο που κατακτά στη διοργάνωση, ενώ το 2016 και το 2018 «έφυγε» με το χρυσό.

Ο «ιπτάμενος» Τεντόγλου βρίσκεται στην καλύτερη φάση της καριέρας του και το απέδειξε ξανά με ρεκόρ καριέρας στα 8,52μ. στο άλμα εις μήκος, κατακτώντας έτσι το δεύτερο χρυσό στη διοργάνωση.

Η Ντρισμπιώτη, προερχόμενη από πανελλήνιο ρεκόρ και την 4η θέση στα 35 χλμ. βάθην στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Όρεγκον, κατέφθασε στο Μόναχο και με εκπληκτική επίδοση 2 ωρών και 47 λεπτών τερμάτισε πρώτη, κατακτώντας έτσι το πρώτο μετάλλιο της καριέρας της!

Στα υδάτινα σπορ, ο Χρήστου έφυγε με «γεμάτα χέρια» από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης της Ρώμης, κερδίζοντας τόσο το χρυσό στα 50μ. ύπτιο την Τρίτη, όσο και το ασημένιο στα 100μ. ύπτιο την Τετάρτη το βράδυ! Το «αθλητικό» καλοκαίρι συνεχίζεται με Ελληνική συμμετοχή και στον τελικό της σφύρας με τον Χρήστο Φραντζεσκάκη (18/8, 21:00)!

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Tilestwra.com στο Google News