Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2025
ΕλλάδαΟι αγρότες έριξαν 4 τόνους κοπριά έξω από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Οι αγρότες έριξαν 4 τόνους κοπριά έξω από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σε μια… «βρώμικη» συμβολική κίνηση προχώρησαν αγρότες, ρίχνοντας κοπριά στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ζητώντας την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

333 20

Όπως φαίνεται στο βίντεο του thesspost.gr, έριξαν ένα «φορτηγό» βάρους τεσσάρων τόνων κοπριάς φυτικών υπολειμμάτων και σκουπιδιών μπροστά από το κτίριο της Περιφέρειας, ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Δείτε το βίντεο:

Στο μνημείο των Τεμπών οι αγρότες – Παρέταξαν συμβολικά τα τρακτέρ τους τιμώντας τα 57 θύματα

Στο μνημείο των θυμάτων των Τεμπών έχουν καταφτάσει οι αγρότες μετά τον αποκλεισμό της σήραγγας, αποτίοντας φόρο τιμής στους 57 νεκρούς που σκοτώθηκαν σε αυτό το σημείο, πριν από δύο χρόνια και 10 μήνες.

Σε μία κίνηση υψηλού συμβολισμού, οι αγρότες από το μπλόκο της Νίκαιας παρέταξαν τα τρακτέρ τους μπροστά από το μνημείο, τιμώντας τα 57 θύματα.

agrotes tempi 1140x570 1

Είναι μια κίνηση που έχουν κάνει και στο παρελθόν, δείχνοντας για μια ακόμη φορά τη στήριξή τους στον αγώνα των συγγενών για δικαίωση. Άλλωστε, την περασμένη Παρασκευή διευκόλυναν τη διέλευση των συγγενών από τα μπλόκα για να παραστούν στη δίκη με τα βίντεο της αμαξοιστοιχίας.

Δείτε το βίντεο του ThessPost.gr:

@thesspost

Στο μνημείο των θυμάτων των Τεμπών οι αγρότες με τρακτέρ, από τρία μπλόκα της Θεσσαλίας. #τέμπη #αγρότες #μπλόκα #fyp

♬ πρωτότυπος ήχος – ThessPost.gr

Πηγή: thesspost.gr

Τα πιο σημαντικά