Οι αγαπημένοι ηθοποιοί που δε θα είναι στο νέο «Καφέ της Χαράς»

26 Αυγούστου, 20184:41 ΜΜ

Ήταν η είδηση της… χρονιάς, αφού μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές επιτυχίες όλων των εποχών στην Ελλάδα: όπως διαβάσατε και χθες στο dailymedia, «Το Καφέ της Χαράς» θα επιστρέψει μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 με 30 ολοκαίνουργια επεισόδια.

Την ανακοίνωση έκανε ο ίδιος ο δημιουργός του, ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος δήλωσε στον Aegean Voice πως «Θα γιορτάσουμε τα 30 χρόνια με 30 επεισόδια του “Καφέ της Χαράς”. Είναι ό,τι ωραιότερο θα μπορούσαμε να αποφασίσουμε».

Εντούτοις, ανέφερε και κάτι ακόμα το οποίο πέρασε σχεδόν στα… ψιλά. Τι ήταν αυτό; Πως ναι μεν θα γυρίσουν κανονικά όλοι οι κύριοι χαρακτήρες, εντούτοις θα λείψουν ορισμένοι από τους υπόλοιπους- οι οποίοι όμως, θα προσθέσουμε εμείς, έπαιζαν σημαντικότατο ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης.

Ποιοι είναι εκείνοι οι οποίοι αναμένεται να λείψουν από το νέο κύκλο της επιτυχημένης σειράς;

Η πρώτη δεδομένη απουσία είναι εκείνη της «Ματούλας», η φίλη της Γωγώς και του Μπίλυ και ο πρώην έρωτας του Διονυσάκη, και αυτό επειδή η Χαρά Σμύρου η οποία την υποδυόταν έχει μετακομίσει μόνιμα στην Αμερική και ζει εκεί με την οικογένειά της.

Επιστρέφει με απώλειες: Οι 2 αγαπημένοι ηθοποιοί που δε θα είναι στο νέο «Καφέ της Χαράς»

Όσον αφορά στη δεύτερη απώλεια; Δεν είναι άλλη από την Ελεονώρα (Αναστασία Νίκου), τη δασκάλα του χωριού στον 3ο κύκλο, η οποία λάτρευε τον Λόρδο Μπάιρον, την ποίηση και τα λουλούδια σε βαθμό… κακουργήματος και που στο τέλος του σήριαλ ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Διονύση και να φύγουν για το Λονδίνο.

Ο λόγος που δε θα τη δούμε στο νέο κύκλο της σειράς «κρύβεται» στις δηλώσεις του ίδιου του Χάρη Ρώμα, που υπογράμμισε ότι θα επιστρέψει η Σοφία Μουτίδου, που έκανε την Αγλαΐα- την πρώτη δασκάλα του χωριού, η οποία κλείστηκε στο ψυχιατρείο αφού… τρελάθηκε.

Επιστρέφει με απώλειες: Οι 2 αγαπημένοι ηθοποιοί που δε θα είναι στο νέο «Καφέ της Χαράς»

Μπορεί, λοιπόν, να απουσιάσουν δύο από τους πιο αναγνωρίσιμους χαρακτήρες του «Καφέ της Χαράς», ωστόσο ένα είναι σίγουρο: τα νέα επεισόδια θα είναι εξίσου εθιστικά με εκείνα που έχουμε δει έως τώρα.

Το Κολοκοτρωνίτσι ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι τις τηλεοπτικές του πύλες και το τηλεοπτικό κοινό είναι βέβαιο ότι θα τις διαβεί.

Πώς μπορεί, εξάλλου, να γίνει διαφορετικά;

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News