Κυριακή, 21 Απριλίου 2024
λίστεςOι 6 καλύτερες σουίτες αεροπλάνων στον κόσμο

Oι 6 καλύτερες σουίτες αεροπλάνων στον κόσμο

Αν τα αεροπορικά ταξίδια, σας κουράζουν και δεν σας προσφέρουν καμία ευχαρίστηση, τότε ίσως οι παρακάτω 6 αεροπορικές σουίτες να σας αλλάξουν γνώμη για την εμπειρία του ταξιδιού…

Αυτές είναι 6 εταιρείες που με το αντίστοιχο ποσό θα κάνουν την πτήση σας, ονειρεμένη και καλύτερη και από τη διαμονή στο διαμέρισμά σας ή σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο.

Japan Airlines

JAL SKY SUITE/Japan Airlines

Η Sky Suite 777 της αεροπορικής εταιρείας Japan Airlines είναι καταπληκτική. Το κρεβάτι περιλαμβάνει διπλής όψης κλινοσκεπάσματα σε περίπτωση που προτιμάτε μια πιο σταθερή επιφάνεια.

Singapore Airlines

SIA FIRST A380 SUITE pdt-suites-4

Μια από τις καλύτερες αεροπορικές του κόσμου. Έχει κανονικά κρεβάτια, LCD τηλεοράσεις και όλη τη φροντίδα που πρέπει να έχουν οι πελάτες που ταξιδεύουν στις σουίτες της.

Emirates

Emirates A380 First Class Private Suite/Emirates

Πλήρως εξοπλισμένο μίνι μπαρ, καθρέφτες και πρόσβαση σε σπα είναι μόλις μερικές από τις παροχές της Εmirates, η οποία ξέρει πώς να ταυτίζεται με τον όρο πολυτέλεια.

Etihad

Etihad First Apartments/Etihad Airways

Θα μπορούσε να είναι ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, Έχει δικό του μπάνιο με ντους, κρεβατοκάμαρα και 24ωρη υπηρεσία μπάτλερ. Είναι μάλλον ό,τι πιο κοντινό υπάρχει στην εμπειρία μιας πτήσης με ιδιωτικό τζετ.

Asiana Airlines

The first-class suites.

Αυτές οι σουίτες είναι από τις πιο κομψές που θα δείτε. Οι αεροσυνοδοί με πολλαπλά καθήκοντα ψυχαγωγίας (συμπεριλαμβανομένων της εκτέλεσης μαγικών κόλπων) βρίσκονται στην κορυφή της εξυπηρέτησης.

Air France

Air France La Première Cabine/Air France

Oι 70 σουίτες θα κάνουν πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο και το κόστος δημιουργίας τους λέγεται πως έφτασε τα 75 εκατ. $, Συνεπώς τα κρεβάτια του Sofitel και δείπνο από βραβευμένο μενού είναι τουλάχιστον αναμενόμενα.

via

Τα πιο σημαντικά