Τετάρτη, 29 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΟδυσσέας Σταμούλης: Η ξαφνική απομάκρυνση από τους «2 Ξένους», το πτυχίο στα...

Οδυσσέας Σταμούλης: Η ξαφνική απομάκρυνση από τους «2 Ξένους», το πτυχίο στα 53, η τραγική απώλεια του γιου του και οι οικονομικές δυσκολίες

Ο Οδυσσέας Σταμούλης, έγινε γνωστός μέσα από τις τηλεοπτικές σειρές «Δύο ξένοι» και «Dolce Vita».  Υπήρξε παντρεμένος με τη συνάδελφό του, Κάτια Νικολαΐδου και είχε έναν γιο, οποίος βρήκε φρικτό θάνατο τον Αύγουστο του 2023, μετά από πνιγμό σε παραλία στην Ικαρία. Όπως είχε δηλώσει πολλές φορές, προτεραιότητα του ήταν ο 11χρονος γιος του.

Τι είχε αναφέρει για την πατρότητα

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως η πατρότητα είναι ο πιο σημαντικός ρόλος «ο πιο σημαντικός ρόλος μου ήταν του πατέρα. Ήθελα πολύ πρόβα για να τον παίξω. Είναι 10 ετών. Τον γιο μου τον παίρνω τα σαββατοκύριακα αλλά δεν μου φτάνουν μόνο δυο ημέρες που τον έχω».

«Με την πρώην σύζυγο μου τα βρήκαμε εκτός νόμου», ανέφερε για την πρώην σύντροφο του.

stamoylis

«Τα βγάζω με δυσκολία πέρα»

«Οι σημερινές απολαβές επί το πλείστον είναι χαμηλές, έως ανύπαρκτες. Κι εγώ με δυσκολία τα βγάζω πέρα. Το παλεύω. Δεν μπορούμε άλλο να το αφήσουμε να πηγαίνει έτσι. Όλοι οι κλάδοι κάτι κάνουν. Κάτι πρέπει να κάνουμε κι εμείς, έχει αναφέρει στο «Λοιπόν». Σε άλλη συνέντευξη την περίοδο του lockdown έχει αποκαλύψει: «Από το κομμάτι του πολιτισμού δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Δεν αναρωτιέται κανείς πώς ζούμε… εγώ έφτασα πολλές φορά στα όρια, με στηρίζουν οι δικοί μου άνθρωποι».

Στο «Mega Καλημέρα» έχει πει σχετικά: Δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι. Ακόμα και με καλά χρήματα. Ανατριχιάζω μόνο που το λες». «Με εντυπωσιάζει το γεγονός ότι η ελληνική κοινωνία ανέχεται τα ριάλιτι, είναι σκουπίδια για να ταφούν με ραδιενεργά απόβλητα».

odysseas stamoulis2

Το πτυχίο φιλοσοφικής

«Πήρα πτυχίο φιλοσοφικής στα 53 μου. Χρώσταγα για 30-40 χρονιά ένα μάθημα», κατέληξε.

Για την υποκριτική έχει δηλώσει: «Δεν είμαι ερωτευμένος, αλλά βαθιά αγαπημένος, δηλαδή πέρασε το στάδιο του έρωτα, της συνήθειας, κι έμεινε η απόλυτη αγάπη που δίνει γαλήνη, αλλά νοηματοδοτεί κιόλας όλη μου τη ζωή. Αφού της δίνω τόση αγάπη και μου επιστρέφει εσωτερική γαλήνη, πρέπει να είμαι ευχαριστημένος», είχε πει στο «Λοιπόν».

«Ήμουν πιο ατίθασο νιάτο από τον αδελφό μου»

Για τον αδελφό του Ισίδωρο έχει δηλώσει: «Μοιάζουμε στο ότι είμαστε παιδιά των ίδιων γονιών, μοιάζουμε πολύ στην εμφάνιση, εξωτερικά, έχουμε το ίδιο πάθος για πολλά πράγματα, όπως το θέατρο. Διαφέρουμε στο ότι εγώ, ίσως υπήρξα λίγο πιο ατίθασο νιάτο, σε κάποια πράγματα, γιατί κι αυτός δεν ήταν ήσυχος, δεν μπορώ να πω. Ο Ισίδωρος, ήταν και είναι παιδί πιο οργανωμένο από μένα. Συμβουλές δεν μου έδινε, εξέφραζε τη διαφωνία του ή τη συμφωνία του σύμφωνα με αυτά που έκανα».

odysseas stamoylis 1

Τα πιο σημαντικά