Σάββατο, 25 Μαΐου 2024
ΕλλάδαΟδυσσέας Σταμούλης: «Δεν ήθελα να χωρίσω, η γυναίκα μου έφυγε από το...

Οδυσσέας Σταμούλης: «Δεν ήθελα να χωρίσω, η γυναίκα μου έφυγε από το σπίτι…»

Μετά τον τραγικό θάνατο του 11χρονου γιου του Οδυσσέα Σταμούλη, πολύς κόσμος που αγνοούσε την προσωπική του ζωή, αναρωτήθηκε για το χωρισμό του. Ο γνωστός ηθοποιός είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη σύζυγό του, αποκαλύπτοντας πως είχε φύγει από το σπίτι και ότι αυτός δεν ήθελε να χωρίσει.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είχε μιλήσει στο περιοδικό «Λοιπόν» και στην Ρενέ Σαραντινού για το χωρισμό από τη σύζυγο του μετά από 13 χρόνια σχέσης…

Τι εννοείς λέγοντας: «Είμαι καλώς ή κακώς πιο … ελεύθερος»;

«Έχω κάτι ισχυρές ενδείξεις, ως ισχυρότατες, ότι κάτι δεν πάει καλά. Η γυναίκα μου πριν από 7 μήνες, έφυγε από το σπίτι, πήρε και το παιδί, μένει σε άλλο σπίτι, σε άλλη πολυκατοικία, σε άλλη περιοχή, σε άλλο Δήμο. Κατά τη γνώμη σου πρέπει να ανησυχώ; Μήπως χωρίσαμε;

Μου λες με χιουμοριστική διάθεση ότι χωρίσατε;

«Αφού έχει φύγει 7 μήνες… το είπα με χιούμορ. Είναι φανερό αυτό που έχει συμβεί.

Οδυσσέας Σταμούλης Οδυσσέας Σταμούλης

Έχετε μπει στη διαδικασία του διαζυγίου ή υπάρχει περίπτωση επανένωσης;

«Όλα γίνονται σύμφωνα με την κρατούσα πρακτική.

Πώς είναι η ζωή σου τώρα που είσαι πιο …ελεύθερος;

«Έχω μια ελευθερία που δεν την ήθελα, αυτή είναι η ζωή μου. Δεν ήθελα να χωρίσω. Ήταν μια φάση της ζωής μου που ήθελα να έχω οικογένεια. Όταν μετά από 13 χρόνια σχέσης μένεις μόνος σου. αλλάζει η κατάσταση της ζωής.

Ξαφνικά …εργένης;

«Ναι, με τη φάση που είμαστε τώρα δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση. Είχα γυναίκα που ήθελα να έχω, ήθελα να έχω οικογένεια, το έκανα κι εγώ κι εκείνη συνειδητά, δεν έγινε έτσι. Ήταν επιλογή και ήλπιζα ότι θα πήγαινε πιο πέρα.
Τα πιο σημαντικά