Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου

22 Αυγούστου, 20223:42 ΜΜ
More videos

Ένας χρόνος έχει περάσει από την ημέρα που ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας σε πένθος τον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τους ανθρώπους που τον αγάπησαν.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες η Άντζελα Γκερέκου αποκάλυψε μέσα από το προσωπικό της προφίλ στο Facebook πως κάποιος έβαλε στη Θεσσαλονίκη πινακίδα με το όνομα του Τόλη Βοσκόπουλου!

«Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη… Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη. Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν κα λατρεύουν τον Τόλη. Γιατί και εκείνος τους έδωσε την ψυχή του. Και αυτή η αγάπη είναι πάνω από κάθε άλλη αναγνώριση. Ευχαριστούμε!», έγραψε η Άντζελα Γκερέκου στη λεζάντα της ανάρτησης.

Τόλης Βοσκόπουλος: Διαψεύδει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τη μετονομασία δρόμου

Ερωτήματα βέβαια προκάλεσε η ανάρτηση που έκανε η Άντζελα Γκερέκου στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, ότι ένας δρόμος στη Θεσσαλονίκη μετονομάστηκε σε οδός «Τόλη Βοσκόπουλου». Σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ3, ο Δήμος Θεσσαλονίκης διέψευσε την είδηση, αναφέροντας ότι δεν έχει συμβεί αυτό, καθώς για να γίνει κάτι τέτοιο, πρέπει να περάσει από ειδική επιτροπή και να ψηφιστεί μία τέτοια απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο.

Συγκεκριμένα, η ανάρτηση της γνωστής ηθοποιού και Προέδρου του ΕΟΤ αναφέρει: «Κάπου στην αγαπημένη Θεσσαλονίκη… Η αγάπη του κόσμου είναι ανεξάντλητη». «Εξωτερικεύεται με κάθε τρόπο. Έτσι είναι ο απλός κόσμος σε όλη την Ελλάδα και σε όλη την ομογένεια που λάτρεψαν κα λατρεύουν τον Τόλη».

Έτσι λοιπόν, όπως προκύπτει, σύμφωνα με την ΕΡΤ3, μάλλον η πληροφορία ανήκει σε κάποιον θαυμαστή του σπουδαίου καλλιτέχνη που θα επιθυμούσε να υπάρχει ένας δρόμος με το όνομά του στη Θεσσαλονίκη.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News