Οδοντίατροι σώζουν πανέμορφο λιοντάρι και το αφήνουν στο φυσικό του περιβάλλον.

4 Οκτωβρίου, 20154:14 ΜΜ

Ο Κέβιν Ρίτσαρντσον, γνωστός και ως “ψιθυριστής των λιονταριών”, συνάντησε πρώτη φορά το πανέμορφο αρσενικό λιοντάρι, Άσλαν, λίγο καιρό αφότου γεννήθηκε. Το θαυμάσιο λευκό τρίχωμά του, τον έκανε να ξεχωρίζει από την υπόλοιπη αγέλη. “Ήταν εκπληκτικό το πως ξεχώριζε αυτό το λευκό μαλλιαρό λιοντάρι ανάμεσα στα άλλα με το καφέ τρίχωμα”, λέει ο Κέβιν. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια ο Άσλαν έχασε δύο από τους πιο ζωτικής σημασίας  κυνόδοντές του. Το κάποτε περήφανο και τολμηρό λιοντάρι απομονώθηκε από την αγέλη του από τότε.

Στο παρακάτω βίντεο ο Κέβιν συνεργάζεται με μια ομάδα της εταιρίας Fixodent για να σώσουν την ζωή του Άσλαν και να τον βοηθήσουν να ξαναβρεί την θέση του στην τροφική αλυσίδα. Το εκπληκτικό ιατρικό προσωπικό συνεργάστηκε για να δώσει στον Άσλαν δυο υγιείς κυνόδοντες και να αφαιρέσει όλα τα χαλασμένα δόντια του.

Στην αρχή βλέπουμε τον Κέβιν να εξιστορεί το πως γνωρίστηκε με τον Άσλαν και γιατί η υπόλοιπη αγέλη του επιτρέπει να τους πλησιάζει. Στην συνέχεια βλέπουμε την εγχείρηση που κάνουν οι γιατροί να βγάλουν όλα τα χαλασμένα δόντια του λιονταριού για να μην πονάει πια και να του βάλουν καινούργια, για να μπορέσει να ξανακυνηγήσει. Μετά αφού ανάρρωσε πηγαίνουν το λιοντάρι και πάλι πίσω στην αγέλη του και το αφήνουν ελεύθερο.

Χάρη στον Κέβιν, οι γιατροί από την Fixodent, βοήθησαν τον Άσλαν να ανακτήσει τα δόντια του για να μπορέσει να ξανακυνηγήσει. Όταν ο Άσλαν επιστρέφει στην αγέλη του και αφήνει τον Κέβιν να χαϊδέψει την μουσούδα του, μπορείτε να δείτε τις καταπληκτικές αλλαγές.
Δεν προκαλεί καμία εντύπωση ότι το βίντεο αυτό είδαν πάνω από 13 εκατομμύρια άνθρωποι και κέρδισε βραβείο στο Φεστιβάλ των Καννών.

google news Ακολουθήστε τις ειδήσεις του Τι λες τώρα; στο Google News