Οδηγός του ΟΑΣΘ παράτησε στη μέση του δρόμου το λεωφορείο επειδή επιβάτης του έκανε παρατήρηση

27 Οκτωβρίου, 2017 12:32 ΜΜ
More videos

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστη του seleo.gr,  οδηγός του ΟΑΣΘ που εκτελούσε το δρομολόγιο 81 Β, έτρωγε κατά τη διάρκεια του δρομολογίου. Μια γυναίκα επιβάτης, του έκανε παρατήρηση (επειδή έτρωγε την την ώρα δηλαδή που βρίσκονταν στο τιμόνι) με αποτέλεσμα,  οδηγός και επιβάτης να λογομαχήσουν .

Όπως μας  αναφέρει χαρακτηριστικά  ο αναγνώστης -που επέβαινε στο λεωφορείο εκείνη την ώρα-  ο οδηγός σταμάτησε το λεωφορείο και θέλησε να χτυπήσει την γυναίκα που του έκανε παρατήρηση, εκείνη την ώρα αντέδρασαν οι υπόλοιποι επιβάτες, του έκαναν παρατήρηση.

Όπως ισχυρίστηκε, ο αναγνώστης του seleo,  ο οδηγός τους έβρισε και παράτησε το λεωφορείο  στη μέση του δρόμου, πάνω στην Εθνική Οδό, απένταντι από σούπερ μάρκετ στα Διαβατά και έφυγε.  Να σημειωθεί πως, οδηγός δεν φορούσε τα ρούχα της υπηρεσίας, αλλά φόρμες.

Οι επιβάτες χρειάστηκε να περπατήσουν 1χλμ για να φτάσου στην επόμενη στάση και να περιμένουν το επόμενο λεωφορείο.  Σύμφωνα με τον αναγνώστη του seleo, επιβάτες πήραν στον ΟΑΣΘ, για να ενημερώσουν για το περιστατικό. Το λεωφορείο μέχρι και τις 09.30 το πρωί ήταν παρατημένο στο σημείο που το άφησε ο οδηγός. Να σημειωθεί πως στο λεωφορείο επαίβεναν περίπου 70 άτομα.

Δείτε φωτογραφία από το εν λόγω λεωφορείο του ΟΑΣΘ:

[seleo]