Οδηγός «καβαλάει» ράμπα, εκτοξεύεται στο αέρα και βγαίνει ζωντανός

22 Δεκεμβρίου, 2018 11:32 ΜΜ
More videos

Αυτό το βίντεο κάνει το γύρο του ίντερνετ τις τελυαταίες ώρες, και μας υπενθυμίζει πόσο προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε όταν οδηγούμε…

Μια απίστευτη σκηνή, πραγματικά βγαλμένη από σκηνή ταινίας δράσης, κατέγραψαν πριν μερικά 24ωρα οι κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της Σλοβακικής Αστυνομίας, σε τούνελ σε περιοχή κοντά στην Μπρατισλάβα.

Τα ξημερώματα της 20ης Δεκεμβρίου 2018, ένας οδηγός μιας BMW φαίνεται να έχει χάσει το… δρόμο και να μην καταλαβαίνει ότι μπροστά του βρίσκεται ράμπα που έχει στήσει η Τροχαία της Μπρατισλάβας.

Δείτε το βίντεο

Neuveriteľná nehoda

NEUVERITEĽNÁ NEHODA: AUTO VYLETELO DO VZDUCHU PRI TUNELI BÔRIK

Dnes (20.12.2018) krátko pred 05:00 h sa stala nehoda osobného auta BMW pred tunelom Bôrik. Po dopade do tunela auto ostalo stáť na kolesách v smere jazdy Vodičovi (44 ročný Bardejovčan) sa v podstate nič nestalo, bol len jednorázovo ošetrený, v aute bol sám. Dychová skúška na alkohol bola negatívna.

Δημοσιεύτηκε από Polícia Slovenskej republiky στις Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018

Καβαλάει στην κυριολεξία με το αυτοκίνητό του τη ράμπα, και λόγω της ταχύτητας που είχε αναπτύξει, στην κυριολεξία εκτοξεύεται σαν κασκαντέρ! Το βίντεο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που διοατηρεί η Αστυνομία της Σλοβακίας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Τροχαία της πόλης της Μπρατισλάβα, αν και το συγκεκριμένο όχημα εκτοξεύτηκε στον αέρα, συγκρούστηκε στο τούνελ και στη συνέχεια προσγειώθηκε βίαια στο έδαφος, ο οδηγός δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Επίσης, σύμφωνα με την ίδια ανακοίμωση, το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε ο οδηγός βγήκε … καθαρό.