Οδηγός αγώνων έσκασε σε τοίχο με 300 χλμ./ώρα και έζησε

22 Μαΐου, 2017 12:32 ΠΜ
More videos

Τυχερός μέσα την ατυχία του στάθηκε ο Σεμπαστιάν Μπουρντέ καθώς θα μπορούσε εύκολα να χάσει την ζωή του στην σύγκρουση με τον τοίχο με 300+ χλμ./ώρα. Την γλύτωσε με μερικά σπασίματα…

Το ατύχημα φαίνεται λιγότερο σφοδρό από ότι ήταν στην πραγματικότητα -καθώς ο Γάλλος έσκασε στον τοίχο με 300+ χλμ./ώρα- και στάθηκε τυχερός καθώς γλύτωσε τα χειρότερα.

Δείτε το βίντεο

Το ατύχημα έγινε την 5η μέρα των δοκιμών για τον αγώνα των 500 Μιλίων της Ινδιανάπολης, στον ίδιο αγώνα που θα τρέξει την επόμενη Κυριακή 28 Μαϊου και ο Αλόνσο. Ο Μπουρντέ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί τον έθεσαν σε καταστολή για να αντιμετωπίσουν τα πολλαπλά κατάγματα στην λεκάνη και στο δεξί ισχίο του. Σύμφωνα με τον υπεύθυνο γιατρό του πρωταθλήματος Verizon IndyCar Series, Δρ. Τζέφρεϊ Μπίλλοους ο Μπουρντέ θα εγχειριστεί σήμερα Κυριακή στο IU Health Methodist Hospital.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας Dale Coyne Racing, Ντέιλ Κόιν ανέφερε σχετικά: «Ο Σεμπαστιάν είναι σε καλά χέρια εδώ στο IU Health Methodist Hospital με το πολύ έμπειρο προσωπικό. Τώρα απλώς θα περιμένουμε να αναρρώσει».

O Σεμπαστιάν Μπουρντέ

[inmotion] [skysports]